Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εξάρχεια ναρκωτικά: Νέα επιχείρηση της Δίωξης – Συλλήψεις και προσαγωγές
ΕΛΛΑΔΑ

Εξάρχεια ναρκωτικά: Νέα επιχείρηση της Δίωξης – Συλλήψεις και προσαγωγές

Εξάρχεια ναρκωτικά: Στην κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν συνολικά 550,3 γραμμάρια κάνναβης, μικροποσότητα κοκαΐνης, ECSTASY) και 200 ευρώ.

Εξάρχεια ναρκωτικά: Κάνναβη, μικροποσότητα κοκαΐνης, ναρκωτικά δισκία, χάπια ecstasy εμποτισμένα με LSD χαρτάκια και ένα πιστόλι κατασχέθηκαν στην κατοχή πέντε ατόμων τα οποία συνελήφθησαν το μεσημέρι της Πέμπτης, σε νέα επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών στα Εξάρχεια, στο πλαίσιο συγκεκριμένου σχεδίου.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Οι αστυνομικοί της Δίωξης, που υποστηρίχθηκαν στη διάρκεια της επιχείρησης από άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και μονάδες της Διεύθυνσης Επιχειρήσεων της Αστυνομίας, προχώρησαν σε οκτώ συλλήψεις. Πρόκειται, κατά πληροφορίες για τρεις Έλληνες και πέντε αλλοδαπούς, με καταγωγή από  Μαρόκο, Συρία και Κονγκό. Στην κατοχή των συλληφθέντων, ανακοίνωσε η Αστυνομία κατασχέθηκαν συνολικά 550,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), μικροποσότητα κοκαΐνης, ναρκωτικά δισκία ECSTASY), χαρτάκια εμποτισμένα με LSD, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και 200 ευρώ.

Επίσης, στο πλαίσιο της επιχείρησης εντοπίστηκαν σε πλάκα πεζοδρομίου και κατασχέθηκαν πιστόλι με γεμιστήρα και 3 φυσίγγια, τα οποία απεστάλησαν  στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκαν δικογραφίες για – κατά περίπτωση – παραβάσεις των νομοθεσιών για τις εξαρτησιογόνες ουσίες και την είσοδο, διαμονή και κοινωνική ένταξη υπηκόων τρίτων χωρών στην ελληνική επικράτεια, ενώ σε βάρος ενός εκ των συλληφθέντων εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της επιχείρησης προσήχθησαν άλλα 10 άτομα (8 αλλοδαποί και δύο Έλληνες).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις