Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πιτίνο – Παναθηναϊκός: Αρνήθηκε να ανανεώσει ο Αμερικανός
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πιτίνο – Παναθηναϊκός: Αρνήθηκε να ανανεώσει ο Αμερικανός

Πιτίνο - Παναθηναϊκός: Ο Ρικ Πιτίνο ενημέρωσε ότι δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό με τον προσφιλή του τρόπο μέσω twitter

Πιτίνο – Παναθηναϊκός: Ο Ρικ Πιτίνο δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Συνεπής στο ραντεβού που είχε δώσει στους φίλους της ομάδας και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο απάντησε σήμερα το απόγευμα με τον προσφιλή του τρόπο μέσω twitter. Παρόλο που είχε αφήσει αρκετές υπόνοιες ότι θα γυρίσει στην Αθήνα για να αναλάβει και τη νέα σεζόν τους «πράσινους», τελικά αυτό δεν θα συμβεί. Θα προτιμήσει τη θαλπωρή του σπιτιού του και πιθανότατα ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Αναλυτικά ο Ρικ Πιτίνο αναφέρει στο τιτίβισμά του: «Ο τελευταίος χρόνος ήταν απίστευτος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού για την εκπληκτική τους προσπάθεια. Ευχαριστώ το προπονητικό μου τιμ για την πίστη και την αφοσίωσή του. Ευχαριστώ τον παθιασμένο ιδιοκτήτη και τον GM της ομάδας. Τέλος, ευχαριστώ τους σπουδαίους ανθρώπους στην Ελλάδα για την ευγένεια και την φιλοξενία τους. Είναι απίστευτη χώρα που θα έχει για πάντα μία θέση στην καρδιά μου. Θα μου λείψετε όλοι πολύ αλλά επιστρέφω στο σπίτι μου και ανυπομονώ για το νέο κεφάλαιο στην ζωή μου».

Ο συνήθης… ύποπτος

Το πρώτο όνομα που ακούστηκε μετά το «όχι» του Πιτίνο για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό δεν ήταν και ιδιαίτερα πρωτότυπο. Ο Αργύρης Πεδουλάκης (φωτό) γνωρίζει καλά τη διαδρομή προς τον πράσινο πάγκο και σε πρώτη φάση μοιάζει επικρατέστερος να αναλάβει. Υπάρχει και το καυτό όνομα του Σάρας Γιασικεβίτσιους που έχει μεγάλη απήχηση στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Μόνο που ο ίδιος φαίνεται να έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη. Κάποιοι λένε ότι προτεραιότητά του θα είναι η Μπαρτσελόνα, άλλοι υποστηρίζουν ότι κοιτάζει και προς την άλλη μεριά του Ατλαντικού, έτοιμος να δουλέψει στο ΝΒΑ.

Ο Σάρας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν θα μείνει στη Ζαλγκίρις για άλλο έναν χρόνο. Ούτε βιάζεται να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, δηλαδή να δουλέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ανάλογα με τις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν, θα πάρει τη μεγάλη απόφαση. Ο Παναθηναϊκός πάντως είναι μέσα στο κάδρο.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις