Βράνιες – ΑΕΚ: Ηρθε και πήγε αμέσως στον… τρελογιατρό

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βράνιες – ΑΕΚ: Ηρθε και πήγε αμέσως στον… τρελογιατρό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Βράνιες - ΑΕΚ: Ο Ογκνιεν Βράνιες επέστρεψε στην ΑΕΚ αλλά πρώτα πέρασε από το γραφείο του Δημήτρη Μελισσανίδη

20.06.2019 | 23:01

Βράνιες – ΑΕΚ: Η επιστροφή του Ογκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ ήταν σίγουρα πιο πανηγυρική από την πρώτη φορά που ήρθε στην Αθήνα για την «Ενωση» πριν από δύο χρόνια. Τότε ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι οπαδοί της ομάδας δεν ήξεραν περί τίνος πρόκειται. Τώρα που έμαθαν από πρώτο χέρι για τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του 29χρονου αμυντικού σαν να το χάρηκαν περισσότερο. Τι μεσολάβησε από τότε μέχρι σήμερα. Η τρέλα του Βόσνιου μέσα στο γήπεδο και στα αποδυτήρια και η περιβόητη ερωτική ιστορία με την περιβόητη σεξοβόμβα Καρλέουσα.

Ο Βράνιες ήρθε δανεικός και χωρίς οψιόν αγοράς, αλλά η εντύπωση που δίνει είναι ότι ήρθε για να μείνει μόνιμα αυτή τη φορά. Στην Αντερλεχτ δεν άντεξαν τις ιδιοτροπίες του, αλλά στην ΑΕΚ δείχνουν ότι είναι έτοιμοι να το διασκεδάσουν αν χρειαστεί. «Θα φέρω και τρελογιατρούς και ψυχολόγους για πάρτη του» είχε πει ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε πρόσφατο δείπνο που είχε παραθέσει στους δημοσιογράφους που κάνουν το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

H φωτό Βράνιες -Μελισσανίδη

Λίγες ώρες αργότερα ο Βράνιες είχε ανεβάσει μια φωτογραφία δική του με τον διοικητικό ηγέτης της ΑΕΚ στα social media γράφοντας από κάτω την εξής ατάκα: «Ψυχολόγος και ψυχίατρος…» Χθες λοιπόν ο «ψυχολόγος» πήγε στον «ψυχίατρο» για το «καλώς ήρθες». Ο Μελισσανίδης πάντως δεν πρόκειται να τον αφήσει να κάνει τα δικά του. Θα του βάλει όρια και θα προσπαθήσει να τον «καλουπώσει» πριν αρχίσει να δημιουργεί προβλήματα στο νέο προπονητή της ομάδας Μιγκέλ Καρντόσο.

Νωρίτερα στο αεροδρόμιο περίμεναν τον διεθνή Βόσνιο στόπερ αρκετοί οπαδοί της ΑΕΚ για να τον αποθεώσουν. Ελλείψει χρημάτων και λόγω της κατασκευής του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Βράνιες θα είναι κάτι σαν τη μεταγραφή του καλοκαιριού γι’ αυτούς. Ενας «τρελός» που μπορεί να παρασύρει και τους υπόλοιπους με την ποιότητά του και το πάθος όταν μπαίνει στο γήπεδο. Αρκεί να μπορεί να κουμαντάρει τον κακό του εαυτό. Πουθενά αλλού δεν θα έβρισκε τέτοια αγάπη και τόση στοργή.

Exit mobile version