Φορτούνης – Ολυμπιακός: «Δένει» στο λιμάνι

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φορτούνης – Ολυμπιακός: «Δένει» στο λιμάνι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Φορτούνης - Ολυμπιακός: Προφορική συμφωνία ανάμεσα στον Κώστα Φορτούνη και τον Ολυμπιακό για τα επόμενα τέσσερα χρόνια

20.06.2019 | 19:36

Φορτούνης – Ολυμπιακός: Ο Κώστας Φορτούνης το ήθελε όσο και ο Ολυμπιακός. Για την ακρίβεια είχε την ίδια επιθυμία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Παρά το δεδομένο ενδιαφέρον που υπήρχε από την Αγγλία και κυρίως τη Γουέστ Χαμ, ο 26χρονος διεθνής μεοσεπιθετικός προτιμάει να «δέσει» στον Πειραιά. Ετσι, έπειτα από την επιστροφή του από τη Μύκονο, όπου έκανε ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων, συναντήθηκε με τη διοίκηση και υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οπως όλα δείχνουν ο Φορτούνης θα υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του για άλλα τέσσερα χρόνια. Οι απολαβές του θα φτάσουν σε αυτό το διάστημα τα 6.000.000 ευρώ. Οπως είχε τονίσει με ανάρτησή του πριν από λίγες μέρες ο νέος αντιπρόεδρος και επιχειρησιακός διευθυντής της ΠΑΕ Κώστας Καραπαπάς «είναι το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει προταθεί ποτέ σε Ελληνα παίκτη στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου». Ο διεθνής «άσος» έρχεται από εκπληκτική χρονιά, με συνέπεια να κεντρίσει το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων, όπως για παράδειγμα η Μίλαν.

Φορτούνης, ο αγαπημένος του Μαρτίνς

Πέρα από τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη που ήθελε διακαώς την παραμονή του Φορτούνη, σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση έπαιξε και η επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει ξεκαθαρίσει ότι η ομάδα θέλει να στηρίζεται στην ποδοσφαιρική προσωπικότητα του διεθνή άσου. Ηταν άλλωστε εκείνος που βοήθησε σημαντικά στη βελτίωση του Φορτούνη, με συνέπεια να θεωρεί ότι μπορεί να παίξει σε ακόμη πιο υψηλό επίπεδο.

Την περασμένη σεζόν ο Φορτούνης είχε 17 γκολ και 16 ασίστ σε 43 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Γενικότερα έχει καταπληκτικά νούμερα με την ερυθρόλευκη φανέλα. Συνολικά σε 196 αγώνες μετράει 67 γκολ και 60 ασίστ. Το ιδανικό μάλιστα για τον ίδιο θα ήταν να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα του Πειραιά. Η επόμενη τετραετία θα είναι απλά το πρώτο βήμα.

Exit mobile version