Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Βράνιες – ΑΕΚ: Επιστρέφει ο Βόσνιος, έρχεται και ο Ζεράλντες
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βράνιες – ΑΕΚ: Επιστρέφει ο Βόσνιος, έρχεται και ο Ζεράλντες

Βράνιες - ΑΕΚ: Ανατροπή στην ΑΕΚ με την επιστροφή του Όγκνιεν Βράνιες, την ώρα που φτάνει στην Αθήνα ο Ζεράλντες - Δανεικοί θα υπογράψουν και οι δύο στην «Ένωση».

Βράνιες – ΑΕΚ: Η επιστροφή του Ογκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ είναι πραγματικότητα. Ο Βόσνιος αμυντικός αναμένεται την Πέμπτη (20/6) στην Αθήνα, όπως επιβεβαιώνουν από το Βέλγιο οι διοικητικοί παράγοντες της Αντερλεχτ. Ο διεθνής στόπερ που αγωνίζεται και στα άκρα της άμυνας θα υπογράψει ως δανεικός, χωρίς να υπάρξει οψιόν αγοράς στο συμβόλαιό του. Ο προπονητής της ΑΕΚ Μιγκέλ Καρντόσο ήταν αρνητικός στην προοπτική να γυρίσει ο Βράνιες λόγω του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα του. Παρόλα αυτά αναγνωρίζει την ποιότητά του και γι’ αυτό συμβιβάστηκε τελικά με την απόφαση της διοίκησης.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι ο άνθρωπος που εγγυήθηκε για τη διαχείριση του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να πειστεί ο Ζεράλντες που ξεκαθάρισε ότι θέλει ηρεμία και πειθαρχεία στα αποδυτήρια. Όπως υποστηρίζει άλλωστε ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» ο Βράνιες είναι ο μοναδικός που μπορεί να ανεβάσει ποιοτικά την αμυντική λειτουργία της ομάδας στην παρούσα φάση. Άλλωστε η ΑΕΚ, σε μια περίοδο που προέχει η κατασκευή του γηπέδου, δεν έχει χρήματα για να κάνει υπερβάσεις.

Έκλεισε και ο Ζεράλντες

Το βράδυ της Δευτέρας έγινε επίσης γνωστό από την Πορτογαλία ότι έκλεισε και το θέμα του Τσίκο Ζεράλντες (φωτό). Ο 25χρονος μέσος έρχεται άμεσα για να υπογράψει και αυτός υπό τη μορφή δανεισμού από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Πρόκειται για παίκτη που αποτελούσε βασική προτεραιότητα για τον νέο προπονητή της ΑΕΚ από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Ούτε σε αυτή τη συμφωνία θα υπάρξει οψιόν αγοράς, ενώ τη μετακίνηση επιβεβαίωσε χθες το βράδυ και η πορτογαλική ιστοσελίδα «Record».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις