Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / UEFA: Ο Πογκμπά προτιμάει Γιουβέντους
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

UEFA: Ο Πογκμπά προτιμάει Γιουβέντους

UEFA: Την επιστροφή στο Τορίνο σκέφτεται ο Γάλλος μέσος την ώρα που ο Ζιντάν τον θέλει στη Ρεάλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκέφτεται να τον κρατήσει

UEFA: Για τον Πολ Πογκμπά δεν τίθεται δίλημμα «Ρεάλ ή Γιουβέντους». Ο Γάλλος μέσος με τον προβληματικό χαρακτήρα προτιμάει το Τορίνο από τη Μαδρίτη. Αλλοι θα πέταγαν τη σκούφια τους για να φορέσουν τη φανέλα της «βασίλισσας» προκειμένου να συνεργαστούν με τον Ζινεντίν Ζιντάν. Εκείνος όμως, αν κρίνουμε από το ρεπορτάζ του έμπειρου Ιταλού δημοσιογράφου Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, θεωρεί ότι η Γιούβε είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του. Εν ολίγοις προτιμάει να επιστρέψει στην ομάδα που αγωνίστηκε την τετραετία 2012-16.

Την ίδια ώρα στην Αγγλία δεν έχει βγει ούτε τιμή πώλησης του Γάλλου μέσου, ούτε η Γιουνάιτεντ φαίνεται αποφασισμένη να τον παραχωρήσει. Αντιθέτως κυκλοφορούν ρεπορτάζ σύμφωνα με τα οποία σκέφτεται να τον πουλήσει το επόμενο καλοκαίρι. Βέβαια ο Πογκμπά δεν έχει σκοπό να παραμείνει σε μια ομάδα που θα αγωνίζεται του χρόνου στο UEFA Europa League. Οποια επιλογή και να κάνει, η επόμενη ομάδα του θα παίζει στο UEFA Champions League.

Αλλαξε γνώμη λόγω Σάρι

Μέχρι πριν από λίγες μέρες ο Πογκμπά σκεφτόταν μόνο τη Ρεάλ Μαδρίτης. Από τη μέρα που ο Μαουρίτσιο Σάρι προσλήφθηκε στην τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους άρχισε να σκέφτεται διαφορετικά. Με τον Ιταλό προπονητή είναι πιθανό να έχει μιλήσει. Αλλωστε στην Ιταλία γράφουν ότι η Γιούβε πρώτα μιλάει με τον παίκτη και μετά σκοπεύει να κάνει πρόταση στη Γιουνάιτεντ. Με ένα ποσό γύρω στα 150 εκατ. ευρώ ο ιταλικός Τύπος θεωρεί ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» θα πουν το «ναι» για την παραχώρησή του.

Αν πάντως ο Πογκμπά κλείσει στη Γιουβέντους θα έχει κάνει το ίδιο… δρομολόγιο δύο φορές. Η διαδρομή Μάντσεστερ – Τορίνο του είναι γνώριμη στα οκτώ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας. Ξεκίνησε από τη Γιουνάιτεντ το 2011 και το 2012 βρέθηκε στη «γηραιά κυρία». Ξαναπήγε στο Μάντσεστερ το 2016 και τώρα σκοπεύει να γυρίσει στη «γηραιά κυρία». Η ζωή του και η καριέρα του κύκλους κάνει…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις