Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Champions League: Θέλει Μπάρτσα ο Νεϊμάρ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Champions League: Θέλει Μπάρτσα ο Νεϊμάρ

Champions League: Την επιθυμία του να επιστρέψει στην καταλανική ομάδα εξέφρασε ο Νεϊμάρ, που τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές στο Τσάμπιονς Λιγκ από την πειθαρχική της UEFA για υβριστικές αναρτήσεις στα social media.

Champions League: Στην Μπαρτσελόνα σκοπεύει να επιστρέψει ο Νεϊμάρ από τη στιγμή που η Παρί Σεν Ζερμέν του έβγαλε πωλητήριο. Ο Λιονέλ Μέσι έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να τον έχει ξανά συμπαίκτη και το ίδιο φαίνεται να επιθυμεί και ο Βραζιλιάνος άσος. Ετσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα τον τελευταίο καιρό, μην έχοντας καλύτερες επιλογές, ο Νεϊμάρ δείχνει αποφασισμένος να ξαναγίνει κάτοικος Βαρκελώνης. Η Ρεάλ έχει στρέψει αλλού το βλέμμα της και εκείνος θεωρεί ότι έχει μέλλον μόνο στους «μπλαουγκράνα».

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της σημερινής «Mundo Deportivo» ο ίδιος ο Νεϊμάρ το ξεκαθάρισε στον πρόεδρο της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει στη Γαλλία. «Θέλω να γυρίσω στο σπίτι μου, από το οποίο δεν έπρεπε ποτέ να έχω αποχωρήσει», ήταν τα χαρακτηριστικά τα λόγια του όσον αφορά την Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, στο ρεπορτάζ δεν διευκρινίζεται πότε ειπώθηκε η παραπάνω ατάκα από τον Βραζιλιάνο.

Πέρα από όλα αυτά για να προχωρήσει η υπόθεση θα πρέπει η Παρί Σεν Ζερμέν να κατεβάσει τις απαιτήσεις της. Μπορεί να μην απαιτεί ποσό κοντά στα 222 εκατ. ευρώ, με το οποίο είχε αποκτήσει τον Νεϊμάρ πριν από δύο χρόνια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σκοπεύει να πέσει χαμηλά. Θα περιμένει να ακούσει τις προθέσεις των Καταλανών αλλά και των υπόλοιπων ομάδων που ενδιαφέρονται για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό. Συνεπώς η υπόθεση είναι περίπλοκη.

Τιμωρία τριών αγωνιστικών

Στο μεταξύ, η UEFA τιμώρησε τον Νεϊμάρ με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών από το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Αιτία ήταν τα υβριστικά σχόλια που είχε κάνει ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός στα social media, αναφερόμενος στη διαιτησία του αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου η Παρί αποκλείστηκε με πέναλτι στο φινάλε. Η γαλλική ομάδα είχε κάνει έφεση, η οποία απορρίφθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

«Αυτό είναι ντροπή. Έβαλαν τέσσερα άτομα που δεν έχουν ιδέα από μπάλα, να κοιτάζουν το ριπλέι. Δεν υπάρχει κανένα πέναλτι. Πώς μπορεί να είναι χέρι, ενώ η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του. Άντε γαμ@@@@@ε» είχε γράψει στην ανάρτησή του για την καθοριστική φάση του πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στους «κόκκινους διαβόλους».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις