Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Champions League: «Κουτί» η κλήρωση για τον Ολυμπιακό
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Champions League: «Κουτί» η κλήρωση για τον Ολυμπιακό

Champions League: Τη Βικτόρια Πλζεν θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Champions League: Ανάμεσα σε Βικτόρια Πλζεν και Αϊντχόφεν ήρθε τελικά η πιο επιθυμητή. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League τη δευτεραθλήτρια Τσεχίας Πλζεν και σίγουρα πρέπει να νιώθει ευχαριστημένος. Εύκολη αντίπαλος δεν είναι, ωστόσο δεν είναι τόσο δύσκολη όσο η δευτεραθλήτρια Ολλανδίας PSV. Το πρώτο ματς θα γίνει στις 23 ή 24 Ιουλίου εκτός έδρας και το δεύτερο στις 30 ή 31 Ιουλίου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η Βικτόρια Πλζεν είναι μόνιμη διεκδικήτρια του πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια στη χώρα της και την περασμένη σεζόν έχασε στο φινάλε τον τίτλο από τη Σλάβια Πράγας. Πέρυσι έπαιξε απευθείας στους ομίλους ως πρωταθλήτρια και τερμάτισε στην τρίτη θέση έχοντας για αντιπάλους τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Ρόμα και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Προπονητής της είναι ο Πάβελ Βρμπα και διαθέτει τον ίδιο κορμό τα τελευταία χρόνια.

Με Κρακόβια ή Ντουνάισκα Στρέντα ο Ατρόμητος, με ΑΕ Λεμεσού ο Άρης

Στην κλήρωση για τον δεύτερο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ ο Ατρόμητος του Γιάννη Αναστασίου (φωτό) στάθηκε πιο τυχερός από τον Άρη. Η ομάδα του Περιστερίου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Κρακόβια – Ντουνάισκα Στρέντα, που έχει βρεθεί αντιμέτωπο στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης. Το πρώτο ματς θα είναι εκτός έδρας. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει σαφέστατα πιο δύσκολη αποστολή με αντίπαλο την κυπριακή ΑΕ Λεμεσού, δίνοντας το πρώτο παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι αναμετρήσεις για τον δεύτερο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ θα διεξαχθούν στις 25 Ιουλίου και την 1η Αυγούστου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις