Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΚΥΣΕΑ: Για ψαράκι στον Σχοινιά ο Αποστολάκης την ώρα της έντασης με την Τουρκία (pic – vid)
ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΝΤΑΣΗΣ

ΚΥΣΕΑ: Για ψαράκι στον Σχοινιά ο Αποστολάκης την ώρα της έντασης με την Τουρκία (pic – vid)

ΚΥΣΕΑ: Ενα 24ωρο μετά το έκτακτο ΚΥΣΕΑ, και τις διαβεβαιώσεις από το Μαξίμου ότι οι Έλληνες πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς, ο ΥΠΕΘΑ μάλλον εκτίμησε διαφορετικά την κατάσταση.

ΚΥΣΕΑ: Από την ώρα που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συγκάλεσε εκτάκτως εν μέσω τριημέρου το ΚΥΣΕΑ, έφερε στο προσκήνιο σκέψεις πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αναζητά «σανίδα σωτηρίας» στα εθνικά θέματα, κυρίως στα ελληνοτουρκικά. Η έκτακτη σύγκληση του ΚΥΣΕΑ ως απάντηση στις τουρκικές προκλήσεις τόσο στην κυπριακή ΑΟΖ όσο και στο Αιγαίο, το απόγευμα της Κυριακής, ερμηνεύεται ως “προεκλογικό παιχνίδι” από την αντιπολίτευση και ένα βίντεο που έρχεται στο φως, δεν πείθει και πολύ για την αναγκαιότητα της κίνησης του πρωθυπουργού.

Το που προέβαλε κατ’ αποκλειστικότητα το One Channel, έρχεται να ενισχύσει τα ερωτηματικά αναφορικά με την κρισιμότητα των στιγμών στα ελληνοτουρκικά. Και αυτό, καθώς στο βίντεο εμφανίζεται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, να απολαμβάνει, χθες Δευτέρα, μόλις μία ημέρα μετά τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ και εν μέσω της συνεχιζόμενης έντασης με την Τουρκία, το γεύμα του με παρέα σε εστιατόριο του Σχοινιά.

Κύπρος: Υπουργοί αποθέωναν τη Φουρέιρα

Την ίδια ώρα, στην Κύπρο ενθουσίαζε το κοινό στον Κατακλυσμό Αμμοχώστου 2019 στον Πρωταρά η Ελένη Φουρέιρα. Ακόμα και Κύπριοι υπουργοί βρέθηκαν εκεί να την απολαύσουν. Και όλα αυτά ενώ ο Αλέξης Τσίπρας είχε συγκαλέσει εκτάκτως εκτάκτως το ΚΥΣΕΑ για την τουρκική προκλητικότητα στην Ανατολική Μεσόγειο. Την ώρα που στην Αθήνα συνεδρίασε το ΚΥΣΕΑ, στην Λευκωσία ο υπουργός Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης και άλλα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου της Κύπρου παρακολουθούσαν συναυλία της Ελένης Φουρέιρα.

Όπως μεταδίδει το Alphanews.live της Κύπρου, παρόντες στους εορτασμούς του Κατακλυσμού Αμμοχώστου 2019, στους οποίους συμμετείχε η αγαπημένη τραγουδίστρια, ήταν χιλιάδες κόσμου απ’ όλες τις πόλεις της Κύπρου, αλλά και μέλη της πολιτικής ηγεσίας του τόπου (υπουργοί Ενέργειας, Δικαιοσύνης, Υγείας). Τα μέλη της κυπριακής κυβέρνησης δεν απόλαυσαν απλά την Ελένη Φουρέιρα, η οποία έφερε την Κύπρο στη δεύτερη θέση της Eurovision πέρυσι, αλλά πόζαραν και με την τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις