Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Εθνικές εκλογές 2019: Σε επιχειρήσεις των Αχαρνών ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βλάχος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εθνικές εκλογές 2019: Σε επιχειρήσεις των Αχαρνών ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βλάχος

Εθνικές εκλογές 2019: Ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Βλάχος, συζήτησε με τους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους.

Εθνικές εκλογές 2019: Επιχειρήσεις στην περιοχή των Αχαρνών επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Βλάχος, και συζήτησε με τους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους τα προβλήματα που τους απασχολούν και τις προοπτικές τους για το μέλλον. Μετά την επίσκεψη ο κ. Γ. Βλάχος προέβη στην εξής δήλωση: «Η πολυετής κρίση αλλά και οι άστοχοι χειρισμοί της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αφήνουν στη χώρα μας ένα επενδυτικό κενό της τάξης των 100 δις. Ευρώ.

Η ανασφάλεια και η αγωνία έχει κυριεύσει τον επιχειρηματικό κόσμο. Η προσέλκυση επενδύσεων είναι πλέον επείγουσα προτεραιότητα, γιατί επενδύσεις σημαίνουν νέες θέσεις εργασίας, βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας και αύξηση του εθνικού εισοδήματος, που συντελεί στη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος και δίνει μεγαλύτερα περιθώρια για την άσκηση κοινωνικής πολιτικής».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις