Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαραντίνης – Χρηστίδου: Γιόρτασαν μαζί τα γενέθλιά του (vid)
LIFESTYLE

Μαραντίνης – Χρηστίδου: Γιόρτασαν μαζί τα γενέθλιά του (vid)

Μαραντίνης - Χρηστίδου: Ο γνωστός τραγουδιστής πέρασε αυτή την ιδιαίτερη μέρα με την οικογένεια του και συγκεκριμένα με την πρώην σύζυγο του και τα δύο αγγελούδια τους.

Μαραντίνης – Χρηστίδου: Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου μπορεί να αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως δεν διατηρούν καλές σχέσεις μεταξύ τους. Ο frontman των Onirama είχε τα γενέθλιά του και έγινε 41 ετών. Αυτή την ξεχωριστή ημέρα την γιόρτασε μαζί με την πρώην σύζυγό του, αλλά και τα παιδιά του. Μπορεί το ζευγάρι να αποφάσισε να δώσει τέλος στο γάμο του μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας, όμως, παραμένουν ενωμένοι για τους γιους τους, Φίλιππο-Ραφαήλ και Μιχαήλ- Άγγελο. Η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο από την τούρτα του Θοδωρή, για να του ευχηθεί δημόσια «χρόνια πολλά”. Ο Θοδωρής Μαραντίνης δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από την έκπληξη που του έκανε η οικογένειά του και ευχαρίστησε την Σίσσυ Χρηστίδου για την γιορτή που του ετοίμασε.

«Τα κεράκια μάλλον μπήκαν ανάποδα ….πφφφφφ!!!! Σας ευχαριστώ όλους για τις όμορφες ευχές σας κ πιο πολύ τον @philip_papaspirou που μετέτρεψε την ιδέα των αγοριών μου σ αυτή την εκπληκτική τούρτα!!! Life is a roller coaster..!!! Thank you @sissychristidou for the party!!!
#birthday #41», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης του.

Μετά το διαζύγιο με την Σίσσυ Χρηστίδου μετά από 9 χρόνια γάμου, ο Θοδωρής Μαραντίνης φαίνεται πως πλέον ζει μόνος του. Μάλιστα δεν διστάζει να εκφράσει και τις… απορίες του στο Instagram. Πρόσφατα, ο frontman των Onirama που έχει επικεντρωθεί στην δική του ζωή, έδειξε στους φαν του κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζει ως εργένης. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής ρώτησε τους φαν τους πως καθαρίζονται οι αγκινάρες, μιας και όπως φαίνεται χρειάστηκε να μαγειρέψει μόνος του μετά από καιρό.

Μαραντίνης: Η χορεύτρια “πέτρα του σκανδάλου”;

Υπενθυμίζεται πως πολλά δημοσιεύματα ισχυρίστηκαν ότι η αιτία χωρισμού του ζευγαριού είναι η ύπαρξη τρίτου προσώπου και, μάλιστα, μιας χορεύτριας. Κατάφεραν να ξεπεράσουν πολλά προβλήματα, αλλά τελικά το τέλος ήταν αναπόφευκτο. Ένα μήνυμα, από μια γυναίκα που έχει απασχολήσει το ζευγάρι και στο παρελθόν, ήταν σύμφωνα με δημοσιεύματα η σπίθα που τελικά άναψε την πυρκαγιά του χωρισμού. Όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες, αναφέρει το περιοδικό Ciao, πέτρα του σκανδάλου είναι μια χορεύτρια,μια γυναίκα για την οποία το ζευγάρι έχει καβγαδίσει ξανά στο παρελθόν και οι επαφές της οποίας με τον Θοδωρή Μαραντίνη έκαναν την κατάσταση να βγει εκτός ελέγχου.

Οι ίδιες πηγές του περιοδικού λένε, ότι το βράδυ που η Σίσσυ είδε το επίμαχο μήνυμα στο κινητό του συζύγου της, ο καυγάς που ξέσπασε στο σπίτι τους στα Μελίσσια ήταν άνευ προηγουμένου και τελικά έγραψε τους τίτλους τέλους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις