Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ληστεία Κορυδαλλός: Tραύμα στο κεφάλι έφερε ο νυχτοφύλακας – Δεν βρήκαν χρήματα οι δράστες
ΕΛΛΑΔΑ

Ληστεία Κορυδαλλός: Tραύμα στο κεφάλι έφερε ο νυχτοφύλακας – Δεν βρήκαν χρήματα οι δράστες

Ληστεία Κορυδαλλός: Ο νυχτοφύλακας, κατάφερε να τηλεφωνήσει στην κόρη του και να της αναφέρει ότι τον είχαν χτυπήσει και δέσει στην εταιρία όπου εργαζόταν.

Ληστεία Κορυδαλλός: Τραύμα στο κεφάλι από σιδερένιο αντικείμενο, διαπιστώθηκε, κατά τη νεκροψία, ότι έφερε ο άτυχος νυχτοφύλακας, αλβανικής καταγωγής, πατέρας ενός κοριτσιού, ο οποίος βρέθηκε από την κόρη του δεμένος και χτυπημένος στην εταιρία του Κορυδαλλού όπου εργαζόταν επί σειρά ετών.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Έτσι, η νεκροτομή στην οποία προχωρούν σήμερα οι ιατροδικαστές, που έχουν αναλάβει την υπόθεση, θα απαντήσει πιθανότατα στο αν ο θάνατος του 56χρονου βιοπαλαιστή, προήλθε μόνο από το χτύπημα η αν σ’ αυτόν συνετέλεσε και η εύθραυστη υγεία του, καθώς, όπως είπε η κόρη του στην Αστυνομία, ο πατέρας της έφερε βηματοδότη για υποβοήθηση της καρδιακή λειτουργίας. Σε όποια περίπτωση, ο τραγικός θάνατος, λίγες ώρες μετά την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους, οφείλεται σ αυτήν και στους δράστες οι οποίοι έσπευσαν να εξαφανιστούν από τις εγκαταστάσεις της εταιρίας χωρίς να αρπάξουν χρήματα αφού δεν υπήρχαν, αλλά με ένα μηχάνημα με το οποίο ξεβιδώνουν μπουλόνια από φορτηγά.

Το θρίλερ που κατέληξε στο δραματικό αποτέλεσμα, άρχισε να ξετυλίγεται τα μεσάνυχτα, αλλά έγινε γνωστό στις αρχές, όταν σαράντα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Ο νυχτοφύλακας, ο οποίος εργαζόταν πάνω από είκοσι χρόνια στην επιχείρηση ενοικίασης κοντέινερ και φορτηγών στον Κορυδαλλό, τραυματισμένος, κατάφερε να τηλεφωνήσει στην κόρη του και να της αναφέρει ότι τον είχαν χτυπήσει και δέσει στην εταιρία όπου εργαζόταν. Η κοπέλα έτρεξε, ειδοποιώντας συγχρόνως Αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Τραυματιοφορείς ασθενοφόρου που έφτασαν στο σημείο, μετέφεραν τον οικογενειάρχη στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου, όμως, υπό συνθήκες που διερευνώνται, λίγο αργότερα κατέληξε. Αστυνομικοί της Ασφάλειας, μετά την πρώτη αυτοψία στο χώρο όπου συνέβη το έγκλημα, σάρωσαν το εσωτερικό της εταιρίας αλλά και την περιοχή για βιντεοληπτικό υλικό,  ώστε από την ανάλυσή του να μπορέσει η Αστυνομία να φθάσει στα ίχνη των δραστών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης της εταιρίας δεν συνήθιζε ποτέ να αφήνει μετρητά στην επιχείρηση τα οποία πιθανόν έψαχναν χωρίς να γνωρίζουν οι δράστες. Όπως είπε ο ίδιος, το μόνο που φαίνεται να λείπει είναι ένα ηλεκτρικό εργαλείο με το οποίο ξεβιδώνουν τα μπουλόνια των φορτηγών. Ο φύλακας ήταν εκεί μόνο για αποφυγή δολιοφθορών η για να μην κλαπεί κάποιο φορτηγό η άλλο αντικείμενο.

Όλα δείχνουν ότι οι δράστες δεν πείστηκαν από τα όσα τους είπε ο φύλακας για μη ύπαρξη μετρητών και τον χτύπησαν για να τον αναγκάσουν να αποκαλύψει ντε και καλά που υπήρχαν χρήματα. Παράλληλα η έρευνα της Ασφάλειας επεκτείνεται και σε άλλα πρόσωπα στην προσπάθεια να εντοπιστούν τα άτομα που βρέθηκαν ξημερώματα στις εγκαταστάσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις