Σλούκας – Ολυμπιακός: Ολοι θέλουν τον διεθνή γκαρντ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σλούκας – Ολυμπιακός: Ολοι θέλουν τον διεθνή γκαρντ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Σλούκας - Ολυμπιακός: Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας προσφέρει στον Κώστα Σλούκα «λευκό συμβόλαιο», όπως γράφουν οι Τούρκοι.

18.06.2019 | 22:13

Σλούκας – Ολυμπιακός: Στη διεκδίκηση του Κώστα Σλούκα φαίνεται ότι έχουν μπει δυναμικά μετά τον Ολυμπιακό η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Μπαρτσελόνα. Ο διεθνής γκαρντ που έχασε πριν από λίγες μέρες τον πατέρα του έχει γίνει το μήλον της έριδος για τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Ο ίδιος μάλιστα φάνηκε να αμφιταλαντεύεται για το αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Φενέρμπαχτσε ή θα επιστρέψει στην πειραϊκή ομάδα. Από σήμερα όμως στη λίστα με τις υποψήφιες μπήκαν δυναμικά η πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ και η καταλανική ομάδα.

Το πρωί, με βάση δημοσίευμα της τουρκικής «Μilliyet», κυκλοφόρησε ότι οι Ρώσοι του δίνουν «λευκό συμβόλαιο» για να υπογράψει, χωρίς να σκέφτονται τα χρήματα που θα χρειαστεί να ξοδέψουν. Λίγες ώρες αργότερα ανακοινώθηκε η αποχώρηση του 32χρονου πόιντ γκαρντ Νάντο ντε Κολό (φωτό). Εν ολίγοις ελευθερώθηκε ο χώρος που χρειαζόταν για τον Σλούκα, όπερ σημαίνει ότι υπολογίζεται για να αναλάβει ηγετική θέση στην ομάδα.

Τιτίβισμα για Μπαρτσελόνα

Πριν από λίγες ώρες ο Ισπανός δημοσιογράφος Ιγκνάθιο Οχέδα εμφανίστηκε σίγουρος ότι ο επόμενος σταθμός του Σλούκα θα είναι η Βαρκελώνη. Σε ανάρτησή του στα social media αναφέρει: «Σλούκας και Μπαρτσελόνα! Αν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο την τελευταία στιγμή, θα φορά την μπλαουγκράνα φανέλα την επόμενη σεζόν».

Ο Σλούκας πάντως δεν έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του. Αυτές τις μέρες είναι αφοσιωμένος στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος ανάμεσα στη Φενέρ και την Εφές. Αν είχε αποφασίσει, θα ήταν ήδη γνωστή η ομάδα που θα αγωνιστεί του χρόνου. Το θέμα παραμένει ανοιχτό και εξαρτάται πλέον από τον ίδιο. Οσο περνούν οι μέρες πάντως μοιάζει να αδυνατίζει το σενάριο επιστροφής στον Ολυμπιακό. Η περίπτωση να αγωνιστεί η πειραϊκή ομάδα του χρόνου στην Α2 είναι κάτι που δεν του αρέσει καθόλου. Και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην τελική του απόφαση.

Exit mobile version