Μπέλα Θορν χάκερ: Η ηθοποιός διέρρευσε γυμνές φωτογραφίες της, μετά από εκβιασμό

LIFESTYLE

Μπέλα Θορν χάκερ: Η ηθοποιός διέρρευσε γυμνές φωτογραφίες της, μετά από εκβιασμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μπέλα Θορν χάκερ: Σύμφωνα με Μέσα, άγνωστοι χάκαραν τον λογαριασμό της στο Twitter και στη συνέχεια την απειλούσαν ότι θα έδιναν στη δημοσιότητα γυμνές φωτογραφίες.

17.06.2019 | 16:27

Μπέλα Θορν χάκερ: Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ Μπέλα Θορν ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter γυμνές φωτογραφίες της έπειτα από εκβιασμούς που δεχόταν από χάκερ. Σύμφωνα με ξένα Μέσα, την προηγούμενη εβδομάδα άγνωστοι χάκαραν τον λογαριασμό της στο Twitter και στη συνέχεια την απειλούσαν ότι θα έδιναν στη δημοσιότητα γυμνές φωτογραφίες της και βίντεο. Η διάσημη ηθοποιός προκειμένου να δώσει τέλος στον εκβιασμό των χάκερ πήρε την απόφαση να δημοσιεύσει από μόνη της αποκαλυπτικές φωτογραφίες της.

«Τις τελευταίες 24 ώρες δεχόμουν απειλές εξαιτίας γυμνών φωτογραφιών μου, νιώθω απαίσια, αισθανόμουν ότι με παρακολουθούσαν, αισθάνθηκα ότι κάποιος πήρε από εμένα κάτι που ήθελα να δει μόνο ένα συγκεκριμένο άτομο. Μου έστειλε πολλές γυμνές φωτογραφίες άλλων celebrities, δεν πρόκειται να σταματούσε. Για πολύ καιρό άφησα κάποιον να επωφεληθεί από εμένα και αισθάνομαι απαίσια για αυτό. Δημοσιεύω αυτές τις φωτογραφίες γιατί είναι δική μου απόφαση. Δεν πρόκειται ποτέ να πάρεις κάτι από εμένα. Μπορώ να κοιμηθώ ήρεμη σήμερα ξέροντας ότι πήρα τη δύναμη μου πίσω. Δεν μπορείς να ελέγξεις τη ζωή μου και ποτέ δεν θα μπορέσεις», έγραψε η Μπέλα Θορν στο μήνυμα που ανάρτησε.

https://twitter.com/bellathorne/status/1139910342711099393?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1139910342711099393%7Ctwgr%5E393039363b74776565745f6d65646961&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Flife-style%2Farticle%2F900301%2Fi-bela-thorn-dierreuse-gumnes-fotografies-tis-dehotan-ekviasmo-apo-haker%2F

Ηθοποιός, τραγουδίστρια, χορεύτρια και μοντέλο έχει χαρακτηριστεί ως παιδί-θαύμα καθώς μέχρι σήμερα έχει εμφανιστεί σε πάνω από 20 κινηματογραφικά έργα και τηλεοπτικές σειρές και σε πάνω από 60 διαφημίσεις.

Η Μπέλα Θορν είναι περισσότερο γνωστή για το πρωταγωνιστικό της ρόλο ως Σίσι Τζόουνς στη νεανική σειρά του Disney Channel, Shake It Up αλλά και για τους ρόλους της στις κινηματογραφικές ταινίες The DUFF (2015), Blended (2014) και Midnight Sun (2018). Τον Απρίλιο του 2018, ίδρυσε τη δική της δισκογραφική εταιρία με την ονομασία “FF Records” ενώ τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς, δημιούργησε τη δική της σειρά καλλυντικών, με την επωνυμία “Thorne By Bella”.

Όπως έχει δηλώσει, μεγάλωσε σε μια πολύ φτωχή και πολύτεκνη μονογονεϊκή οικογένεια (αφού ο πατέρας της σκοτώθηκε το 2007 σε δυστύχημα), γεγονός που ήταν ο λόγος για τον οποίο ξεκίνησε να ασχολείται με την υποκριτική, αφού ήθελε να συμβάλει στα οικονομικά έσοδα της οικογένειας.

Επίσης, έχει πει ότι στην πρώτη δημοτικού διαγνώστηκε με δυσλεξία, πράγμα που την έκανε να ακολουθήσει home schooling λόγω του bullying που δεχόταν. Το 2018 συμμετείχε σε πέντε ταινίες, με πιο γνωστή το “Midnight Sun”, όπου πρωταγωνίστησε με τον Πάτρικ Σβαρτζενέγκερ. Επίσης την ίδια χρονιά, έγινε γνωστή η λήξη συνεργασίας με τη Hollywood Records, αφού αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο βήμα ιδρύοντας τη δική της δισκογραφική εταιρία, με την ονομασία “FF Records”.

Κυκλοφόρησε τέσσερα νέα τραγούδια, τα “Burn So Bright”, “Bitch I’m Bella Thorne”, “Goat” και “Pussy Mine” ενώ σε ένα μικρό αφιέρωμα του περιοδικού Vogue για τη ζωή της, αποκάλυψε ότι μέσω της εταιρίας της αλλά και των νέων της τραγουδιών αισθάνεται πια ελεύθερη αφού η εικόνα που έβγαζε στα media τα προηγούμενα χρόνια, δεν ήταν ο εαυτός της.

Τέλος, την ίδια χρονιά, δημιούργησε τη δική της σειρά καλλυντικών, με την επωνυμία “Thorne By Bella”. Το 2019, κυκλοφόρησε το βιβλίο “The Life Of A Wannabe Mogul” και θα παίξει στην ταινία “Leave Not One Alive”. Αναμένεται επίσης να κυκλοφορήσει και το πρώτο της studio album “What Do You See Now”. Στις 23 Αυγούστου 2016, αποκάλυψε μέσω Twitter ότι είναι bisexual με αφορμή ένα βίντεο όπου δίνει καυτά φιλιά στην κολλητή της. 

Exit mobile version