Μπαλατσινού: Ο υπέροχος γάμος με τον Κικίλια – Λαμπεροί καλεσμένοι, σε ένα μυστήριο με “πιάτο” την Αθήνα

LIFESTYLE

Μπαλατσινού: Ο υπέροχος γάμος με τον Κικίλια – Λαμπεροί καλεσμένοι, σε ένα μυστήριο με “πιάτο” την Αθήνα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μπαλατσινού: Την πορεία τους ως παντρεμένο ζευγάρι ξεκίνησαν εδώ και λίγη ώρα ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού.

17.06.2019 | 08:41

Μπαλατσινού: Η πιο χαρούμενη στιγμή για την Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια είναι γεγονός.Το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου χθες το απόγευμα στο γραφικό εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο εκκλησάκι του Λυκαβηττού, σε σχετικά κλειστό κύκλο.  Μπαλατσινού και Κικίλιας επέλεξαν τη συγκεκριμένη εκκλησία καθώς είναι ένας τόπος που επισκέπτονται για να ηρεμούν, ενώ εκεί λειτουργεί και ο πνευματικός τους. Την Τζένη Μπαλατσινού συνόδευε στην εκκλησία ο γιος της, Μάξιμος.

Η Τζένη Μπαλατσινού έλαμπε φορώντας το εντυπωσιακό νυφικό της, το οποίο, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια, είναι δημιουργία του οίκου Zeus & Dione, του οίκου μόδας της Μαρέβας Μητσοτάκη, η οποία και ήταν παρούσα στο γάμο. Το λουκ της ολοκλήρωνε ένα ζευγάρι νυφικά ψηλοτάκουνα Gianvitto Rossi, που η ίδια, λίγη ώρα πριν το γάμο, αποκάλυψε στο Instagram. Φυσικά, στο πλευρό της νύφης, εκτός από τα τρία της παιδιά, βρέθηκαν και οι γονείς της. Ο Βασίλης Κικίλιας κλασικός και κομψός γαμπρός με ένα μπλε κοστούμι, φωτογραφίες από τις πρόβες για το οποίο, είχε δημοσιεύσει πριν μερικές ημέρες.

Κουμπάροι είναι το ζεύγος Ηλία Καντζούρη και Έμη Πανουσοπούλου. Ο Ηλίας αδερφικός φίλος του Βασίλη Κικίλια από το Πανεπιστήμιο, είναι προπονητής μπάσκετ στην ΑΕΚ, ενώ η σύζυγός του Έμη είναι μητέρα των δύο παιδιών τους, του Αλεξάνδρου και του Φώτη και καλή φίλη της Τζένης Μπαλατσινού.

Οι μπομπονιέρες δεν είχαν κουφέτα, ήταν ξεχωριστά σε ένα κουτί. Είχαν μικρά άνθη και καρπούς ,λεβάντα και πάνω τους ένα κουδουνάκι  εις ανάμνηση  του Αγίου Γεωργίου του Κουδουνά  στα Πριγκιπονήσια. Εικόνα του Αγίου ήταν και το δώρο του Μητροπολίτη στους νεόνυμφους.

Στο μυστήριο χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφίας Γαβριήλ, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βασίλη Κικίλια, με τον οποίο άλλωστε γνωρίζεται προσωπικά.

Μεταξύ των καλεσμένων του ζευγαριού ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη Μαρέβα, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης και η σύζυγός του Πόπη Καλαϊτζή, ο Νίκος Χατζηνικολάου και η σύζυγός του Κρίστι Τσοκαλακάκη, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο Στέλιος Παρλιάρος, ο Άδωνις Γεωργιάδης με την Ευγενία Μανωλίδου, η Εύα Αντωνοπούλου, η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη και άλλοι.

Οι γονείς του Βασίλη Κικίλια:
Οι γονείς της Τζένης Μπαλατσινού:

Ï

Exit mobile version