Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπαλατσινού: Η πρώτη ερωτική ανάρτηση μετά τον γάμο της με τον Κικίλια
LIFESTYLE

Μπαλατσινού: Η πρώτη ερωτική ανάρτηση μετά τον γάμο της με τον Κικίλια

Μπαλατσινού: Η άλλοτε χαμηλών τόνων Τζένη Μπαλατσινού, είναι τόσο ευτυχισμένη που θέλει να μοιραστεί τις "στιγμές" της με τον κόσμο.

Μπαλατσινού: Όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης αντάλλαξαν χθες το απόγευμα στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας. Κουμπάροι τους, ήταν ο Ηλίας Κατντζούρης και Έμη Πανουσοπούλου. Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία του, καθώς οι δυο τους δεν σταμάτησαν στιγμή να χαμογελούν και να ανταλλάσσουν φιλιά, μετά τον γάμο τους. Η Τζένη Μπαλατσινού επέλεξε να φορέσει ένα απλό, αλλά ταυτόχρονα κομψό, μακρύ λευκό νυφικό, που αναδείκνυε τη σιλουέτα της, ενώ η πλάτη του ήταν ανοιχτή. Το νυφικό αποτελεί δημιουργία του οίκου Zeus & Dione. Το μακιγιάζ και το χτένισμά της ήταν απλά, αλλά εντυπωσιακά.

Τη γνωστή παρουσιάστρια, η οποία έφτασε λίγο μετά τις 18:00 στην εκκλησία, τη συνόδευε ο γιος της Μάξιμος. Λίγο νωρίτερα, στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων είχε φτάσει και ο Βασίλης Κικίλιας, στο πλευρό του οποίου ήταν οι γονείς του. Ο γάμος έγινε σε στενό κύκλο. Αμέσως μετά το μυστήριο, η Τζένη Μπαλατσινού, θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του ερωτευμένου ζευγαριού. Σε αυτή, βλέπουμε τον Βασίλη Κικίλια να κρατά στην αγκαλιά του τη σύζυγό του πλέον, ενώ αυτή τον κοιτά με τρυφερότητα στα μάτια. «Σ’αγαπώ» γράφει το πρώην μοντέλο δίπλα στη φωτογραφία, θέλοντας να εκφράσει δημόσια την αγάπη της στο πρόσωπό του.

Παρόμοια ανάρτηση έκανε και ο Βασίλης Κικίλιας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, καθώς λίγο μετά τον γάμο, δημοσίευσε μια γλυκιά φωτογραφία τους, στη λεζάντα της οποίας γράφει «Η γυναίκα μου», με μια κόκκινη καρδούλα δίπλα.

Μπαλατσινού: Το βίντεο “αφιέρωμα” στην εκπομπή του Κωστόπουλου

Έκπληξη προκάλεσε το βίντεο αφιέρωμα της εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου «Όλα Λάθος» στον έρωτα της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια. Ο γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε σε έντονη αμηχανία ωστόσο δεν πτοήθηκε και συνέχισε κανονικά την ροή του προγράμματος του. Το πρωί της Δευτέρας, το συγκεκριμένο περιστατικό σχολιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε, προκαλώντας την αντίδραση της.

«Εμένα δεν μου άρεσε, το βρήκα αρκετά αμήχανο. Δεν ξέρω εγώ δεν θα το έκανα στην εκπομπή. Είναι πολύ ανωτερότητα. Αν με αφορά ένα θέμα και με φέρει σε δύσκολη θέση, ο Θέμης δεν θα το βάλει στην σκαλέτα γιατί θα τον παρακαλέσω. Ο Πέτρος προφανώς δεν είχε θέμα. Αν παντρευόταν κάποιος πρώην μου που δεν με νοιάζει και καθόλου γιατί αυτή την στιγμή δεν με νοιάζει κανένας πρώην μου, είναι σαν να μην υπάρχουν και δεν μου καίγεται καρφί, ας τους παίζουμε εδώ όλη μέρα. Άλλο να παντρευόταν ο σύζυγος μου που είχαμε τρία παιδία. Δεν θα ήθελα να το παίξουμε στην εκπομπή.», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Και το Πρωινό όμως δεν “καλοδέχθηκε” την κίνηση της εκπομπής:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις