Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ναυπακτία – μπόρα: Νεκρός 25χρονος που πήγε να σώσει τη βάρκα του
ΕΛΛΑΔΑ

Ναυπακτία – μπόρα: Νεκρός 25χρονος που πήγε να σώσει τη βάρκα του

Ναυπακτία - μπόρα: Την ώρα που το μπουρίνι «χτύπησε» την παραλία Κάτω Βασιλικής, εκείνος προσπάθησε να σώσει την βάρκα του που είχε αρχίσει να την παρασύρει ο άνεμος.

Ναυπακτία – μπόρα: Ένας 25χρονος νέος έχασε τη ζωή του στην παραλία της Κάτω Βασιλικής στην Ναυπακτία. Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που το μπουρίνι και τα έντονα καιρικά φαινόμενα «χτύπησαν» την παραλία Κάτω Βασιλικής, εκείνος προσπάθησε να σώσει την βάρκα του που είχε αρχίσει να την παρασύρει ο ισχυρός άνεμος, κολυμπώντας. Φίλος του ο οποίος ήταν μαζί τον αναζήτησε και κάλεσε σκάφος του λιμενικού σώματος. Από την ώρα εκείνη ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του από βάρκες ψαράδων του χωριού αλλά και από το λιμενικό σώμα. Τελικά ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε νεκρός από το λιμενικό.

Η κακοκαιρία “χτύπησε” απότομα τη Ναυπακτία, με αποτέλεσμα να προκληθούν και αρκετές ζημιές. Ένα μεγάλο πλατάνι ξερίζωσαν οι δυνατοί άνεμοι στην Άνω Βασιλική Ναυπακτίας κλείνοντας της παλαιά περιφερειακή οδό. Με την παρέμβαση της Π.Υ. Μεσολογγίου το πρόβλημα μέσα σε λίγη ώρα αποκαταστάθηκε. Στο σημείο βρέθηκε και ο πρόεδρος της κοινότητας Γιώργος Γεωργούλας. Οι ουρανοί άνοιξαν το απόγευμα και ένα δυνατό μπουρίνι έπληξε την περιοχή. Όπως φαίνεται στις εικόνες τα έντονα καιρικά φαινόμενα άδειασαν τις παραλίες της Ναυπακτίας. Το καλοκαίρι μέσα σε λίγα λεπτά έγινε χειμώνας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις