Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ρονάλντο – Ελλάδα: Στη Μεσσηνία για διακοπές ο Δέλλας και η Μαστροκώστα με τον Πορτογάλο σταρ (pic)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρονάλντο – Ελλάδα: Στη Μεσσηνία για διακοπές ο Δέλλας και η Μαστροκώστα με τον Πορτογάλο σταρ (pic)

Ρονάλντο – Ελλάδα: Στο πολυτελέστατο «Costa Navarinο» είχαν την ευκαιρία να τα πουν από κοντά ο «Κολοσσός» με τον άσο της Γιουβέντους.

Ρονάλντο – Ελλάδα: Οι δύο πρώτες φορές που συναντήθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Τραϊανό Δέλλα, πριν από 15 χρόνια στο Euro της Πορτογαλίας, ήταν τραυματικές για τον ίδιο. Ισάριθμες ήττες, μία στην πρεμιέρα και άλλη μία στον τελικό, γνώρισε από τον «Κολοσσό» και την εθνική μας ο μεγάλος σταρ της Γιουβέντους. Οι περισσότεροι θυμόμαστε μάλιστα ότι είχε ξεσπάσει σε κλάματα.

Αυτές τις μέρες αμφότεροι βρέθηκαν στο ίδιο μέρος για διακοπές. Ο Δέλλας με τη σύζυγό του Γωγώ Μαστροκώστα και ο Ρονάλντο με τη δική του συντροφιά στο πολυτελέστατο «Costa Navarino» στη Μεσσηνία.

Ο πρώην στόπερ και νυν προπονητής φωτογραφήθηκε μαζί του και στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram σχολίασε ότι ευτυχώς που δεν θα αγωνιστεί ο Πορτογάλος άσος στο ματς της 4ης Ιουλίου ανάμεσα στους Portugal Legends και τους Ελληνες Legends του 2004, ανήμερα της κατάκτησης του Euro από την Ελλάδα γιατί είναι σε καταπληκτική κατάσταση.

Μαζί του φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί και η Γωγώ Μαστροκώστα τονίζοντας ότι δεν μπορούσε να αντισταθεί ούτε η ίδια σε μια φωτό με τον CR7.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις