Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπρούνο – Ολυμπιακός: Ήρθε και υπογράφει
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπρούνο – Ολυμπιακός: Ήρθε και υπογράφει

Μπρούνο – Ολυμπιακός: Από τα ξημερώματα βρίσκεται στην Αθήνα ο Βραζιλιάνος εξτρέμ και μόλις περάσει από ιατρικές εξετάσεις θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Μπρούνο – Ολυμπιακός: Έπειτα από μιάμιση σεζόν στον Ατρόμητο o 25χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Μπρούνο είναι έτοιμος να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Ο πρώην παίκτης της αυστριακής Λασκ Λιντς βρίσκεται από τα ξημερώματα στην Αθήνα και σήμερα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Η συμφωνία είναι δεδομένη και απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή τους στους «ερυθρόλευκους».

Ο Μπρούνο Φελίπε Σόουζα ντα Σίλβα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, ήταν επιλογή του Νταμίρ Κάναντι στον Ατρόμητο. Ο Αυστριακός προπονητής ήταν αυτός που τον έφερε στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2018. Στον Ολυμπιακό ο Μπρούνο πάει ως επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς, με το σκεπτικό ότι μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα της επίθεσης αλλά και ως κεντρικός μεσοεπιθετικός πίσω από τον φορ.

Η καριέρα του

Ο Μπρούνο γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σάο Πάολο παίζοντας αρχικά σε τοπικά πρωταθλήματα. Πέρασε τον Ατλαντικό πριν από πέντε χρόνια για να δοκιμαστεί στην δεύτερη ομάδα της αυστριακής Λουστενάου. Η πορεία του ήταν εξαιρετική, προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα και από εκεί βρέθηκε με μεταγραφή στη Λασκ Λιντς το καλοκαίρι του 2017. Πέτυχε ένα γκολ σε 21 εμφανίσεις, ενώ είχε και τρεις ασίστ.

Ο Κάναντι τον θεώρησε ιδανική λύση για τον Ατρόμητο, καθώς η ομάδα του Περιστερίου δεν χρειάστηκε να ξοδέψει αρκετά χρήματα για να τον αποκτήσει. Σε 33 ματς με τη μπλε φανέλα πέτυχε τρία γκολ και μοίρασε έξι ασίστ. Μέσα σε ενάμιση χρόνο κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και να κάνει το μεγαλύτερο άλμα στην καριέρα του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις