Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ροτβάιλερ Κοζάνη: Συγκλονίζει η μητέρα του 5χρονου που βρήκε φρικτό θάνατο από τα σκυλιά (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Ροτβάιλερ Κοζάνη: Συγκλονίζει η μητέρα του 5χρονου που βρήκε φρικτό θάνατο από τα σκυλιά (vid)

Ροτβάιλερ Κοζάνη: Ο μικρός Στάθης βρήκε φρικτό θάνατο το Πάσχα του 2016 στην Κοζάνη από επίθεση 8 ροτβάιλερ.

Ροτβάιλερ Κοζάνη: Φρίκη είχε προκαλέσει στο πανελλήνιο η είδηση θανάτου ενός 5χρονου ο οποίος είχε δεχθεί επίθεση από ροτβάιλερ. Ήταν Κυριακή του Πάσχα το 2016, όταν ροτβάιλερ επιτέθηκαν στο μικρό αγόρι, το οποίο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο 5χρονος έφερε πολλαπλά και σοβαρά τραύματα σε πρόσωπο και τράχηλο, γεγονός που επέφερε και τον τραγικό του θάνατο. Επίσης τα πολλά δαγκώματα από τα ροτβάιλερ προκάλεσαν ισχυρά τραύματα και στα οστά του 5χρονου άτυχου αγοριού. «Ήταν ένα μαύρο σύννεφο πάνω από το παιδί μου. Προσπαθούσαμε να του σώσουμε τη ζωή, αλλά αυτά συνέχιζαν να το δαγκώνουν», λέει στο Open η μητέρα του 5χρονου και προσθέτει: «Δεν ακούστηκε μία συγγνώμη ποτέ από αυτούς τους ανθρώπους».

Την περασμένη εβδομάδα, ο 72χρονος ιδιοκτήτης των ροτβάιλερ κάθισε στο εδώλιο για δολοφονία από αμέλεια και η δική του αναβλήθηκε για τον Μάρτιο του 2020. Όπως υποστηρίζει ο συνταξιούχος στρατιωτικός, η μητέρα ελευθέρωσε τα ροτβάιλερ για να σκοτώσουν το παιδί της και να πάρει αποζημίωση. «Αυτά τα πράγματα δεν στέκουν σε καμία ανθρώπινη λογική», λέει ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τη μητέρα, η οποία έχει φύγει από την Κοζάνη και εργάζεται ως οικοδόμος. Πριν από έναν χρόνο το δικαστήριο επιδίκασε ως αποζημίωση στη μητέρα το ποσό των 150.000 ευρώ, χρήματα τα οποία δεν έχει λάβει, όπως αναφέρει.

Ο παππούς και η γιαγιά του 5χρονου, στην εκπομπή του Star το 2016

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις