Βασιλική Μιλλούση – Λευτέρης Πετρούνιας: Λάμπουν από ευτυχία, θα γίνουν γονείς

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βασιλική Μιλλούση – Λευτέρης Πετρούνιας: Λάμπουν από ευτυχία, θα γίνουν γονείς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Το ευχάριστο γεγονός ανήγγειλε η πρώην αθλήτρια της γυμναστικής μέσω των λογαριασμών της στα social media.

16.06.2019 | 19:12

Βασιλική Μιλλούση – Λευτέρης Πετρούνιας: Υπέροχα είναι τα τελευταία νέα για τον Λευτέρη Πετρούνια και την Βασιλική Μιλλούση. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους και η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Τα χαρμόσυνα νέα τα ανακοίνωσε, το απόγευμα της Κυριακής, η μέλλουσα μανούλα, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία. Στο εν λόγω στιγμιότυπο, η 35χρονη Βασιλική Μιλλούση ποζάρει φορώντας το μαγιό της και ένα λευκό καφτάνι, με την κοιλίτσα της να είναι αρκετά φουσκωμένη και τον 28χρονο Λευτέρη Πετρούνια να τη φιλά τρυφερά.

«Μετρούσαμε τις μέρες για να μοιραστούμε τη χαρά μας… Η κοιλίτσα μου πια δεν κρύβεται γι αυτό θα το φωνάξω δυνατά!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε, με τα likes και τα σχόλια με ευχές από τους followers της να πέφτουν… βροχή. Οι δυο τους ήρθαν κοντά μέσα από την κοινή αγάπη τους για τον αθλητισμό, ερωτεύτηκαν και έγιναν ζευγάρι από την άνοιξη του 2014. Για περίπου τριάμισι χρόνια υπήρξαν αχώριστοι. Τον περασμένο Ιούνιο όμως, οι αυξημένες υποχρεώσεις και οι εντατικοί ρυθμοί προπονήσεων έφεραν σύννεφα που εξελίχθηκαν σε κρίση.

Ο Λευτέρης αύξησε τους προπονητικούς του ρυθμούς και η Βασιλική αποφάσισε να φύγει για το εξωτικό Παλαουάν στις Φιλιππίνες, προκειμένου να συμμετάσχει στο «Nomads». Όταν αγωνιζόταν στο παιχνίδι έλαβε ένα δώρο από τον Λευτέρη, που τη συγκίνησε ιδιαίτερα. Όταν αποχώρησε από το ριάλιτι, στα μέσα του Δεκεμβρίου, έγιναν και πάλι ζευγάρι. Τελικά, αυτός ο έρωτας είναι πολύ δυνατός και πλέον, το πανέμορφο ζευγάρι περιμένει να βιώσει την μεγαλύτερη ευλογία.

Exit mobile version