Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αλβάρο Ντε Μιράντα instagram: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην σύζυγό του
LIFESTYLE

Αλβάρο Ντε Μιράντα instagram: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην σύζυγό του

Αλβάρο Ντε Μιράντα instagram: Όπως δείχνουν όλα, ο Αλβάρο και η Ντενίζ είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Αλβάρο Ντε Μιράντα instagram: Ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο γιόρτασε την «Ημέρα των Ερωτευμένων», που έχει καθιερωθεί την 12η Ιουνίου στη Βραζιλία, κάνοντας ερωτική εξομολόγηση στην σύζυγο του Ντενίζ Σεβέρο, με την οποία παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο. Οι δυο τους φαίνεται να είναι αχώριστοι και ζουν έναν πολύ μεγάλο έρωτα. ημόσια ερωτική εξομολόγηση στην γυναίκα του έκανε μέσω Instagram. Ο Αλβάρο γιόρτασε την «Ημέρα των Ερωτευμένων», που έχει καθιερωθεί την 12η Ιουνίου στη Βραζιλία, κάνοντας ερωτική εξομολόγηση στην σύζυγο του Ντενίζ Σεβέρο, με την οποία παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο. Οι δυο τους φαίνεται να είναι αχώριστοι και ζουν έναν πολύ μεγάλο έρωτα.Η ανάρτηση του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο
«Κάθε μέρα που περνά είμαι και πιο ερωτευμένος μαζί σου.

Είσαι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου και με κάνεις να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Σε ευχαριστώ για την αγάπη που μου δίνεις. Με κάνεις τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στον κόσμο. Ο θεός να σε ευλογεί με αγάπη και υγεία γιατί θέλω να ζήσω μαζί σου μέχρι τα εγγόνια μας να γίνουν 100 χρόνων!», έγραψε ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο. Ο Αλβάρο γιόρτασε την «Ημέρα των Ερωτευμένων», που έχει καθιερωθεί την 12η Ιουνίου στη Βραζιλία, κάνοντας ερωτική εξομολόγηση στην σύζυγο του Ντενίζ Σεβέρο, με την οποία παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο. Οι δυο τους φαίνεται να είναι αχώριστοι και ζουν έναν πολύ μεγάλο έρωτα.

Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο: Η ανάρτηση του στο Instagram

«Κάθε μέρα που περνά είμαι και πιο ερωτευμένος μαζί σου. Είσαι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου και με κάνεις να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Σε ευχαριστώ για την αγάπη που μου δίνεις. Με κάνεις τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στον κόσμο. Ο Θεός να σε ευλογεί με αγάπη και υγεία γιατί θέλω να ζήσω μαζί σου μέχρι τα εγγόνια μας να γίνουν 100 χρόνων!», έγραψε ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο. Η σύζυγός του δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει την τρυφερή ανάρτηση του Αλβάρο.

«Η καρδιά μου θα εκραγεί από την αγάπη που νιώθω για εσένα. Δεν είχα φανταστεί κάτι τέτοιο, ούτε στα πιο μεγάλα μου όνειρα. Το να είμαι δίπλα σου είναι ένα μεγάλο δώρο για το οποίο ευχαριστώ τον Θεό», σημείωσε.

 

https://www.instagram.com/p/BynElhAH0F4/?utm_source=ig_embed

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις