Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αλέξης Γεωργούλης: Χοροπηδάει όλο χαρά στις Βρυξέλλες (photos)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλέξης Γεωργούλης: Χοροπηδάει όλο χαρά στις Βρυξέλλες (photos)

Αλέξης Γεωργούλης: Με άκρως... τουριστική διάθεση, προετοιμάζεται για τον νέο του πολιτικό ρόλο

Αλέξης Γεωργούλης: Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο Αλέξης Γεωργούλης μαζί με τους συνεργάτες του, και προετοιμάζεται για τον νέο του πολιτικό ρόλο, ως ευρωβουλευτής. Ο Αλέξης Γεωργούλης, που εκλέχθηκε ευρωβουλευτής στις εκλογές της 26ης Μαΐου με τον ΣΥΡΙΖΑ, περνά ένα διάστημα προσαρμογής, απολαμβάνοντας παράλληλα και τις ομορφιές της πόλης. Ο ίδιος θέλησε να μοιραστεί (ξανά) μερικά στιγμιότυπα με τους followers του στο Instagram, εκφράζοντας και τις πρώτες εντυπώσεις του από τη νέα του ζωή ως πολιτικό πρόσωπο. Υπενθυμίζεται ότι πριν από 10 μέρες, είχε ανεβάσει ξανά αρκετό… τουριστικό υλικό στο Instagram, κάτι που προκάλεσε αρκετά σχόλια.

Όπως φαίνεται, η… τουριστική διάθεση δεν έχει εγκαταλείψει τον προσφάτως εκλεγέντα ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή τη φορά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δεν ανέβασε κάποιο βίντεο αλλά αρκέστηκε στις φωτογραφίες έξω από το κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αλλά και στις Βρυξέλλες. Μάλιστα, η φωτογραφία που επέλεξε για να εμφανίζεται πρώτη στην ανάρτησή του τον δείχνει να χοροπηδάει στον αέρα δείχνοντας τη χαρά του. Στη λεζάντα του ο Αλέξης Γεωργούλης γράφει ότι «η περίοδος προσαρμογής είναι ακόμη στην αρχή και οι πρώτες εντυπώσεις είναι ευοίωνες!»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο 2019. Η περίοδος προσαρμογής είναι ακόμη στην αρχή και οι πρώτες εντυπώσεις ευοίωνες! @europeanparliament #brussels #euparliament

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexis Georgoulis (@alexis_georgoulis_) στις

Αλέξης Γεωργούλης: Οι πρώτες ενθουσιώδεις εικόνες

Ο ηθοποιός κατάφερε να εκλεγεί ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και με το που πρωτοπάτησε Βρυξέλλες, πριν από 10 μέρες, κατέγραψε σε κάμερα τις πρώτες του στιγμές και τις ανέβασε (εννοείται) στον λογαριασμό του στο Instagram.

Οι followers του είχαν την ευκαιρία να δουν την προσγείωσή του στη βελγική πρωτεύουσα, τα πρώτα του βήματα στο ευρωκοινοβούλιο αλλά και τα σχόλια του ηθοποιού για τον καιρό.

Σε ένα βίντεο, έχει έναν φίλο του που ζει στις Βρυξέλλες και του έδειξε πού πίνουν καφέ στο Ευρωκοινοβούλιο.

 

Ο Αλέξης Γεωργούλης προσπέρασε πέντε πρώην υπουργούς, έναν βουλευτή, μία ευρωβουλευτή, πολλά επιφανή στελέχη και βεβαίως τη Ραλλία Χρηστίδου, στη μάχη του σταυρού στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο γνωστός ηθοποιός, έπιασε 120.330 σταυρούς και ήταν ο μοναδικός celebrity που βγήκε νικητής στις Ευρωεκλογές. H εκλογή του δεν αποτέλεσε έκπληξη, με βάση τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, όμως έχει ενδιαφέρον το πώς τα κατάφερε.

Για την ακρίβεια βρέθηκε στην πέμπτη θέση, πάνω στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, από έμπειρους πολιτικούς. Τα βαριά ονόματα που κέρδισε ο κ. Γεωργούλης είναι ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής (8ος), ο βουλευτής Σπύρος Δανέλλης (9ος), οι πρώην υπουργοί Γιάννης Μουζάλας (7ος), Λυδία Κονιόρδου (13η), Θεοδόσης Πελεγρίνης (24ος) και Φωτεινή Σκοπούλη (38η).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις