Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζένη Λάττου: Μιλά για πρώτη φορά για την «κρυφή» σχέση της με τον Παντελίδη – «Τον αγάπησα πολύ»
LIFESTYLE

Τζένη Λάττου: Μιλά για πρώτη φορά για την «κρυφή» σχέση της με τον Παντελίδη – «Τον αγάπησα πολύ»

Τζένη Λάττου: Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου εξήγησε τους λόγους που την έκαναν να σιωπά

Τζένη Λάττου: Η Τζένη Λάττου, το σαγηνευτικό μοντέλο με καταγωγή από τη Σιγκαπούρη που κάνει καριέρα και ως χορεύτρια, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης. Η εντυπωσιακή καλλονή με την καυτή παρουσία στο Instagram μίλησε στον παρουσιαστή για τα παιδικά της χρόνια, ενώ έλυσε για πρώτη φορά τη σιωπή της για τη σχέση που διατηρούσε με τον Παντελή Παντελίδη. Η Τζένη Λάττου αποκάλυψε πως είχε δεσμό με τον αδικοχαμένο τραγουδιστή, που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα. Μάλιστα εξήγησε και τους λόγους που την έκαναν να σιωπά μέχρι σήμερα για αυτή τη σχέση.

«Ήταν ένας άνθρωπος που πέρασε από τη ζωή μου και τον αγάπησα πολύ. Γενικά για τα προσωπικά μου δεν μιλάω. Δεν θέλω να μιλάω για αυτή τη σχέση από σεβασμό στην οικογένεια του. Δεν υπήρχε λόγος. Υπάρχει στην καρδιά μου, αυτό έχει σημασία», είπε μεταξύ άλλων η εντυπωσιακή Τζένη Λάττου. Όπως εξηγεί, δεν είχε μαθευτεί ποτέ ότι ήταν μαζί, ούτε εξάλλου υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία από αυτή τη σχέση. «Έχουμε απλά φωτογραφίες μαζί που θα μπορούσε να έχει ο καθένας. Όλοι θα μπορούσαν να έχουν μια φωτογραφία με έναν καλλιτέχνη, δεν πάει να πει αυτό ότι υπάρχει κάτι παραπάνω», είπε η Τζένη Λάττου. Το γνωστό μοντέλο και χορεύτρια, είπε πως μικρή είχε στερηθεί πολλά πράγματα και ήταν γενικά ένα θλιμμένο κορίτσι, ενώ τόνισε πως έχει στενοχωρηθεί που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τις Πανεπιστημιακές σπουδές της.

Δείτε ένα απόσπασμα της εκπομπής

 

Τζένη Λάττου: Η εκρηκτική παρουσία στο Instagram

Μετά τη συνέντευξή της στο «The 2night Show», όπου μίλησε για τη σχέση της με τον Παντελή Παντελίδη, όλοι συζητούν για την Τζένη Λάττου. Αν ανήκετε σε εκείνους που δεν γνώριζαν από πριν το μοντέλο, πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι είναι ένα από τα πιο εκρηκτικά κορίτσια των social media.

Με καταγωγή από τη Σιγκαπούρη και εξωτική ομορφιά, η καλλονή ασχολείται με το μόντελινγκ ενώ κάνει καριέρα και ως χορεύτρια. Ιδιαίτερη θραύση κάνουν οι φωτογραφίες της στο Instagram, που περιλαμβάνουν καυτές πόζες με μαγιό και εσώρουχα.

Δείτε παρακάτω ένα δείγμα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις