Πάτρα – Αυτοκτονία: Φοιτητής έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στην εστία

ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα – Αυτοκτονία: Φοιτητής έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στην εστία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Πάτρα - Αυτοκτονία: Σοκαρισμένη η πανεπιστημιακή κοινότητα της πόλης - Τραγικές φιγούρες οι γονείς

14.06.2019 | 19:43

Πάτρα – Αυτοκτονία: Σοκ για την πανεπιστημιακή κοινότητα της Πάτρας, καθώς σήμερα βρέθηκε νεκρός ένας 23χρονος φοιτητής, ο οποίος – όπως όλα δείχνουν – αυτοκτόνησε μέσα στην εστία. Σύμφωνα με το patrastimes.gr, ο 23χρονος, ο οποίος σπούδαζε στο Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, διέμενε στη φοιτητική εστία του Ρίου και καταγόταν από την Αιτωλοακαρνανία. Ο φοιτητής εντοπίστηκε νεκρός από τους υπευθύνους της εστίας, οι οποίοι άνοιξαν την πόρτα του δωματίου κατόπιν αιτήματος των γονιών του. Οι ανήσυχοι γονείς του είχαν σπεύσει στην πόλη για να μάθουν τι συμβαίνει, αφού ο 23χρονος δεν απαντούσε στις κλήσεις τους από την περασμένη Τετάρτη.

Έτσι, όταν οι υπεύθυνοι άνοιξαν την πόρτα του δωματίου του νεαρού, σήμερα το μεσημέρι, βρέθηκαν στην τραγική θέση να αντικρίσουν το παιδί τους νεκρό. Οι σκηνές που ακολούθησαν θύμιζαν αρχαία τραγωδία, καθώς οι άτυχοι γονείς ήλπιζαν μέχρι και την τελευταία στιγμή ότι ο γιος τους θα ήταν καλά. Το ρεπορτάζ του protothema.gr αναφέρει πως ο άτυχος νέος βρέθηκε κρεμασμένος από σωλήνες του καλοριφέρ, ενώ είχε αφήσει ένα σημείωμα σε εμφανές σημείο που εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοχειρία.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, στο σημείωμα που άφησε ο 23χρονος ανέφερε τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα και αυτοί δεν έχουν να κάνουν με ερωτική απογοήτευση ή bullying αλλά σχετίζονται με ανησυχίες και προβληματισμούς.

H εστία της Πάτρας

Exit mobile version