Έγκλημα – Καλαμαριά: Πήγε να της φτιάξει το κλιματιστικό και την σκότωσε (vids)

ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα – Καλαμαριά: Πήγε να της φτιάξει το κλιματιστικό και την σκότωσε (vids)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Έγκλημα - Καλαμαριά: Στη σύλληψη ενός 31χρονου Έλληνα προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία για την δολοφονία της 63χρονης, στην οδό Πασαλίδη, στην Καλαμαριά.

14.06.2019 | 10:07

Έγκλημα – Καλαμαριά: Ένας 31χρονος ψυκτικός, συνελήφθη από τη δίωξη ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος για τη δολοφονία 63χρονης μέσα στο σπίτι της στην Καλαμαριά. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για τεχνικό, ελληνικής καταγωγής, ο οποίος βρέθηκε στο διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας για κάποιες επισκευές. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο φερόμενος ως δράστης φέρεται να διαπληκτίστηκε για ασήμαντη αφορμή με τη γυναίκα και της επιτέθηκε προκαλώντας της θανατηφόρα τραύματα. Όπως κατέθεσε ο ίδιος προανακριτικά, κατά την παραμονή του στο σπίτι υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση και διαπληκτισμός με την 63χρονη.

Η μία κουβέντα έφερε την άλλη, και ο 31χρονος κατηγορείται ότι χτύπησε αλλεπάλληλες φορές τη γυναίκα με σφυρί, προκαλώντας της θανατηφόρα τραύματα στο κεφάλι, ενώ χτυπήματα διαπιστώθηκαν και στα χέρια της. Την 63χρονη εντόπισε χθες το πρωί νεκρή η κόρη της. Τα ιατροδικαστικά ευρήματα οδήγησαν από την πρώτη στιγμή τις διωκτικές Αρχές στην εκδοχή της ανθρωποκτονίας. Οι αστυνομικές έρευνες στράφηκαν στο περιβάλλον της, καθώς είχε αποκλειστεί το ενδεχόμενο της ληστείας, αφού ο χώρος δεν βρέθηκε παραβιασμένος. Η ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται να προχωρήσει εντός της ημέρας σε επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση.

Η άτυχη 63χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος μέσα στο σπίτι της στην οδό Πασαλίδη, από την κόρη της, η οποία την έπαιρνε τηλέφωνο αλλά δεν απαντούσε. Έτσι αποφάσισε να πάει στο σπίτι να δει τι συμβαίνει και είδε την μητέρα της νεκρή. Κατά την μακροσκοπική εξέταση που έκανε ιατροδικαστής στη σορό της 63χρονης, διαπίστωσε τραύματα στο κεφάλι, εξέλιξη που οδήγησε τις διωκτικές αρχές στην εκδοχή της ανθρωποκτονίας, με άγνωστο όμως κίνητρο.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για να συμπληρωθούν τα τελευταία κομμάτια στο παζλ της υπόθεσης συνεχίζονται, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία του ΑΠΘ. Ο νεαρός δράστης οδηγείται στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης για την απαγγελία των εις βάρος του κατηγοριών και στη συνέχεια θα παραπεμφθεί να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή.

Ακούστε τι δήλωσαν οι γείτονες της 63χρονης:

Exit mobile version