Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Σάκης Ρουβάς: Με Ηλιάνα Παπαγεωργίου το νέο βίντεο κλιπ του ποπ σταρ – Σφύζει από δράση και… ερωτισμό
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σάκης Ρουβάς: Με Ηλιάνα Παπαγεωργίου το νέο βίντεο κλιπ του ποπ σταρ – Σφύζει από δράση και… ερωτισμό

Σάκης Ρουβάς: Περιπέτεια, ρυθμός και έρωτας πρωταγωνιστούν στο νέο κλιπ του «Έλα στο Χορό»

Σάκης Ρουβάς: Την έκπληξη έκανε πάλι ο Σάκης Ρουβάς, με το νέο του βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Έλα στον Χορό», στο οποίο πρωταγωνιστεί ένα πολύ γνωστό μας πρόσωπο. Μέσα από τη κινηματογραφική αισθητική του Κώστα Καρύδα, ο  πάντα γοητευτικός Έλληνας ποπ σταρ μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι σε μία μίνι ταινία δράσης, με σκηνές που κόβουν την ανάσα και κρατούν σε εγρήγορση τους θεατές. Πρόκειται πραγματικά για μια δουλειά που περιέχει τα πάντα: μάχες, κυνηγητό, ένταση, ερωτικό πάθος αλλά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ως συμπρωταγωνίστρια. Όπως μπορεί κανείς  να δει στο κλιπ, η χημεία των δύο πρωταγωνιστών είναι αδιαμφισβήτητη και… εκρηκτική.

Το νέο hit του Σάκη Ρουβά, που μας προσκαλεί να αφεθούμε στη μουσική και το ρυθμό της, να ξεχάσουμε όλα όσα μας απασχολούν και να ζήσουμε τη ζωή στο έπακρο, αναμένεται να γίνει η πιο απολαυστική μουσική παρέα, που θα μας ανεβάσει τη διάθεση και θα ντύσει τις καλοκαιρινές μας ημέρες και νύχτες με χορό. Τη μουσική υπογράφει ο Χάρης Μιχαηλίδης και τους στίχους ο Γιάννης Μιχαηλίδης, οι οποίοι επιμελήθηκαν την παραγωγή και την ενορχήστρωση!

Δείτε το video clip:

 

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πανέμορφη και χωρίς μακιγιάζ

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι φαν των social media και μοιράζεται συχνά με τους φίλους της στιγμιότυπα από τη ζωή της. Δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να δημοσιοποιεί φωτογραφίες της, όπου ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Η κριτής του GNTM, λίγο πριν αρχίσει ξανά να κρίνει νεαρές κοπέλες για το αν θα μπορούσαν ή όχι να ακολουθήσουν καριέρα στο μόντελινγκ, πόζαρε για τον φωτογραφικό φακό και απέδειξε πως δεν χρειάζεται πολύ ρετούς και μακιγιάζ για να είσαι και να νιώθεις όμορφη.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν από λίγες μέρες:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις