Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Manowar: Η θρυλική metal μπάντα είναι εδώ και αφιερώνει την αυριανή συναυλία της… στον Δία
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Manowar: Η θρυλική metal μπάντα είναι εδώ και αφιερώνει την αυριανή συναυλία της… στον Δία

Manowar: Αγαπούν την Αθήνα, τα μνημεία της και τους ανθρώπους της, και το αποδεικνύουν για μία ακόμη φορά

Manowar: Οι Manowar βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα, ενόψει της αυριανής επικής τους συναυλίας, και ανεβάζουν στο facebook φωτογραφίες από τα αρχαία μνημεία της Αθήνας. Ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα για την πολυαναμενόμενη συναυλία των Manowar στο Release Athens Festival, την Παρασκευή 14 Ιουνίου, και οι Έλληνες Manowarriors δεν κρατιούνται. Οι βασιλιάδες του metal βρίσκονται ήδη από εχθές στην χώρα μας και με τις φωτογραφίες που αναρτούν στα social media δείχνουν ότι απολαμβάνουν τις βόλτες τους στα αρχαία μνημεία της Αθήνας. Μέσω της επίσημης σελίδας τους στο Facebook ξεκαθαρίζουν μάλιστα ότι η αυριανή τους εμφάνιση είναι… αφιερωμένη στον Δία!

Πυρετώδεις είναι και οι ετοιμασίες για το επικό σόου στην Πλατεία Νερού όπου οι νταλίκες με τους δεκάδες τόνους τεχνικού εξοπλισμού του γκρουπ έχουν κάνει κατάληψη. Το Release Athens Festival δημοσίευσε φωτογραφίες από την τοποθεσία με τη λεζάντα: «Manowarriors, ετοιμαστείτε για την “τελική μάχη”! Τόσες νταλίκες δεν έχει ξαναδεί η Πλατεία Νερού! Δεκάδες τόνοι εξοπλισμού έχουν ήδη καταφτάσει στην Αθήνα. Ενα επικό show είναι πλέον προ των πυλών!»

Manowar: Η επική τελευταία μάχη

Το Release Athens παρουσιάζει τους βασιλιάδες του metal, Manowar, ζωντανά στην Αθήνα, στο πλαίσιο της επικής αποχαιρετιστήριας περιοδείας τους «The Final Battle World Tour 2019»! Την Παρασκευή 14 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού, θα ζήσουμε ένα show μεγαλύτερο από κάθε άλλη φορά, που θα εκπληρώσει το όνειρο κάθε οπαδού των Manowar, σε μία αποκλειστική συναυλία για την Ελλάδα και τις γύρω χώρες!

Ένα συντριπτικό set γεμάτο από αγαπημένα κομμάτια των fans της μπάντας σε μία ολοκαίνουρια multimedia παραγωγή. Πάνω από δύο ώρες, γεμάτες με όλες τις κλασικές στιγμές, μια εμπειρία ζωής για κάθε οπαδό του metal! “Kings of Metal“, “Brothers of Metal Pt. 1″, “Battle Hymn“, “Hail and Kill“, “Black Wind, Fire and Steel“, “Metal Warriors“, “Kill With Power” και δεκάδες ακόμα, στην “Τελική Μάχη” μίας πανίσχυρης μπάντας με τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο πάντα στο πλευρό τους.

 

«Θα παίξουμε σε ένα από τα πιο θρυλικά, μαγικά μέρη στη Γη», είπε ο Joey DeMaio. «Μια χώρα που έχει μια τόσο πλούσια ιστορία, που μας έδωσε τον Έκτορα, τον Αχιλλέα, ένα πάνθεον από Θεούς και αιώνιους μύθους, οι οποίοι ανέκαθεν μας ενέπνεαν.

Οι Έλληνες Manowarriors θα δείξουν, για άλλη μία φορά, πως κληρονόμησαν το πνεύμα των προγόνων τους! Ο αληθινός metal στρατός μας θα ξαναγυρίσει μαζί μας στην Τελική Μάχη, στις όχθες της Αθήνας!». Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη συναυλία που έδωσαν οι Manowar ποτέ στην Ελλάδα ήταν στις 21 Νοεμβρίου 1992, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στην Αθήνα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις