Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Γιώργος Καπουτζίδης: Δείτε την αφίσα του πρώτου του θεατρικού έργου – Άρχισε η προπώληση
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γιώργος Καπουτζίδης: Δείτε την αφίσα του πρώτου του θεατρικού έργου – Άρχισε η προπώληση

Γιώργος Καπουτζίδης: Η Κατιάνα Μπαλανίκα ανάμεσα στους πρωταγωνιστές

Γιώργος Καπουτζίδης: Μερικοί μήνες μας χωρίζουν από τη στιγμή που θα μπορέσουμε να απολαύσουμε ξανά το μοναδικό ταλέντο του Γιώργου Καπουτζίδη. Αυτή τη φορά όμως όχι σε κάποια τηλεοπτική σειρά, αλλά στο θεατρικό σανίδι. Ο ταλαντούχος σεναριογράφος, ηθοποιός και παρουσιαστής δημοσίευσε την αφίσα της παράστασης «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του». Πρόκειται για το πρώτο του θεατρικό έργο, που όπως έχει ανακοινωθεί θα ανέβει τον Οκτώβριο στο θέατρο Ήβη. Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει ήδη από τη Viva, όπως ανακοίνωσε εχθές ο Διευθύνων Σύμβουλος των Θεατρικών Σκηνών.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έγραψα μια πολύ αστεία ιστορία, που νομίζω θα την ευχαριστηθείτε πάρα πολύ. Αν είστε ερωτευμένοι, μη φοβάστε! Από αυτή την παράσταση θα φύγετε ακόμα πιο ερωτευμένοι. Αν πάλι θέλετε να χωρίσετε και δεν ξέρετε πώς, θα σας δείξουμε τους καλύτερους αλλά και τους χειρότερους τρόπους για να το κάνετε. Και αν σας χώρισαν, χωρίς να φταίτε… θα τους κάνουμε να το πληρώσουν πολύ ακριβά!! Ανυπομονώ!!! Αυτόν τον Οκτώβριο, στο θέατρο ΗΒΗ… Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του» γράφει στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Γιώργος Καπουτζίδης.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ykapoutzidis (@ykapoutzidis) στις

Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της παράστασης βρίσκεται και η Κατιάνα Μπαλανίκα. Η ηθοποιός είχε συνεργαστεί ξανά με τον Καπουτζίδη στις Σαββατογεννημένες και το αποτέλεσμα ήταν μια σειρά που έχει μείνει αξέχαστη στο ελληνικό κοινό!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Katsaridis (@panoskatsaridis) στις

 

Γιώργος Καπουτζίδης: Πώς του ήρθε η έμπνευση

Μιλώντας στο athinorama τον περασμένο Μάιο, ο Γιώργος Καπουτζίδης εξήγησε πώς προέκυψε το νέο του πόνημα: «Έχω κάνει διασκευές για το θέατρο στο «Rent», το «Pricilla» και στο «Sweet Charity» και τώρα γράφω το πρώτο μου θεατρικό έργο. Η απόφαση ήρθε ξαφνικά. Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τον Πάνο Κατσαρίδη των Θεατρικών Σκηνών και με ρωτούσε αν ετοιμάζω κάτι. Την περίοδο εκείνη έγραφα για μια νέα σειρά και μετά το τηλεφώνημα ξεκίνησα να κοιμάμαι και να ξυπνάω με χαρακτήρες ανθρώπων και ατάκες. Είχα μία έκρηξη έμπνευσης και κάπως έτσι αποφασίσαμε να συνεργαστούμε»

Ως προς το κατά πόσον το έργο θα έχει κοινά στοιχεία με τα σίριάλ του, είπε: «Το φιλικό υπάρχει συνήθως στα έργα μου και είναι η πρώτη φορά που φεύγω από αυτό και εστιάζω στο ερωτικό και στο θέμα των σχέσεων. Ο έρωτας στο έργο δεν είναι γαρνιτούρα, αλλά η ουσία. Υπάρχουν οκτώ πρόσωπα. Τρεις είναι, όμως, οι πρωταγωνίστριες. Μαθαίνουμε για τον κόσμο τους, τους φόβους, τα διλήμματα, τις απογοητεύσεις και τις αποφάσεις τους… Η ιστορία κρύβει μέσα της την αγάπη, τους έρωτες, τα συναισθήματά, τους φόβους μας και θέτει πολλά ερωτήματα: Το άλλο μας μισό υπάρχει ή δεν υπάρχει; Είμαστε κατάλληλοι ή ακατάλληλοι για να ζήσουμε με κάποιον; Αν αυτός δεν είναι για μένα, τότε ποιος είναι τελικά; Μήπως εγώ δεν είμαι κατάλληλος για να είμαι σε μία σχέση; Όλοι έχουμε βασανιστεί από αυτές τις σκέψεις ιδιαίτερα τώρα, που τα πράγματα είναι πολύ πιο πολύπλοκα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις