Πάνος Καλλίτσης: Η σφαίρα στην καρδιά και το επώδυνο διαζύγιο με την Έλενα Χριστοπούλου (vid)

LIFESTYLE

Πάνος Καλλίτσης: Η σφαίρα στην καρδιά και το επώδυνο διαζύγιο με την Έλενα Χριστοπούλου (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Πάνος Καλλίτσης: Ο make up artist για πρώτη φορά περιγράφει τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε αλλά και τον επώδυνο χωρισμό.

13.06.2019 | 10:00

Πάνος Καλλίτσης: Στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε ο Πάνος Καλλίτσης, ο οποίος μίλησε, για πρώτη φορά, τρία χρόνια μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε. Ο γνωστός make up artist, που έχει επιμεληθεί την εικόνα εκατοντάδων γυναικών από τον καλλιτεχνικό, και όχι μόνο, χώρο αναφέρθηκε στο βράδυ εκείνο που παραλίγο να χάσει τη ζωή του. Ο Πάνος Καλλίτσης περιέγραψε καρέ – καρέ τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης αλλά και τις πρώτες σκέψεις που έκανε όταν συνειδητοποίησε πως «φλερτάρει» με τον θάνατο.

«Είδα απέναντί μου έναν άνθρωπο με μαύρη κουκούλα να με σημαδεύει με ένα όπλο. Όταν προσπάθησα να διαφύγω με το αυτοκίνητο, ο δράστης άρχισε να πυροβολεί. Ούρλιαζα στον δράστη να μην πειράξει τη γυναίκα μου. Προσπάθησα να προστατέψω την Έλενα και ο δράστης με πυροβόλησε στην καρδιά. Του φώναξα ‘ρε π…η μου έριξες στην καρδιά;’. Όταν με πυροβόλησε στην καρδιά, έπεσε πάνω του και του έβγαλα την κουκούλα. Μου έριξε συνολικά τρεις σφαίρες, μία στην καρδιά και δύο στα πόδια. Η Έλενα ήταν σε σοκ και μου έλεγε ‘δολοφόνησαν τον άνδρα μου’. Στο δρόμο για το νοσοκομείο δεν έχασα ποτέ τις αισθήσεις μου», είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Καλλίτσης.

Πάνος Καλλίτσης: Το επώδυνο διαζύγιο

Ο ίδιος μίλησε μεταξύ άλλων για τους λόγους του χωρισμού του από την πρώην σύζυγο του, Έλενα Χριστοπούλου.

«Με την Έλενα χωρίσαμε γιατί ήθελε να βρει τον εαυτό της. Έφυγε από το σπίτι. Ήθελε κάτι άλλο. Προσπάθησα να της αλλάξω γνώμη και να συζητήσουμε. Έκανα τα πάντα για να προσπαθήσω να σώσω την κατάστασή μας, γιατί ήξερα πως κάτι συνέβαινε. Η ίδια νομίζω πήρε τις αποφάσεις της και τις έκανε πράξεις πολύ γρήγορα. Ο χωρισμός μου με την Έλενα είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω περάσει στη ζωή μου. Όχι τόσο το διαζύγιο, αλλά η συμπεριφορά τους ενός ανθρώπου που έχεις αγαπήσει και έχεις αγαπηθεί. Ξέρεις είναι ο τρόπος που το κάνεις. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ, γιατί ήταν επιλογή μου. Το ήθελε η ίδια και το έκανε. Η ίδια επέλεξε τη δικαστική οδό και εγώ απλά ακολουθώ. Δεν ήταν επιλογή μου. Είχαμε μια φανταστική ζωή και όπως ήρθε έφυγε. Γενικά οι άνθρωποι μπορεί να χωρίσουν. Δεν θες άλλο.

Αν πραγματικά ο άλλος σου έχει αποδείξει ποιος είναι, πως μπορείς από τη μια μέρα στην άλλη ο άλλος να είναι εχθρός σου και να τον κυνηγάς; Εγώ ήμουν υπέρ του συναινετικού. Η ίδια δεν ήθελε. Παντρεύεσαι με έναν άνθρωπο γιατί θες να ζήσεις τη ζωή σου μαζί του. Αν αλλάξει κάτι δεν χρειάζεται να το κάνεις έτσι. Είναι ο τρόπος. Δεν είναι πάντα το θέλω σου. Το θέλω σου αλλάζει. Είναι ο τρόπος. Για μένα όλος αυτός ο χωρισμός και ο τρόπος που έγινε ήταν πάρα πολύ επίπονος, γιατί είχε συναίσθημα. Δεν μπορούσαμε να αποκοπούμε συναισθηματικά. Δεν πρέπει να τρώνε τις σάρκες τους οι άνθρωποι. Ο τρόπος που έγινε ήταν σαν βόμβα. Η Έλενα έφυγε από ένα σπίτι και πήγε σε ένα άλλο. Τι να κάτσεις να πεις; Της είχα ζητήσει να τα βρούμε και μου είπε όχι, έχει πάρει το δρόμο του», είπε, μεταξύ άλλων, ο Πάνος Καλλίτσης.

Καλλίτσης – Χριστοπούλου: Η συγκλονιστική αγωγή της booker

Τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι το ζευγάρι δεν κατάφερε να ξεπεράσει ποτέ το ισχυρό σοκ που υπέστη όταν ήρθε αντιμέτωπο με ληστές. Τα πράγματα ήταν, όμως φαίνεται πως είναι διαφορετικά, με βάση τα όσα αναφέρει η Έλενα Χριστοπούλου στην αγωγή την οποία αποκάλυψε η εφημερίδα «Το Έθνος της Κυριακής».

Η booker και coach του GNTM που κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα στο παιχνίδι στην αγωγή που θα εκδικαστεί στις 28 Ιανουαρίου στο Πρωτοδικείο Αθηνών αναφέρει μεταξύ άλλων: «Αποτελεί αδιαµφισβήτητο γεγονός ότι ο εναγόµενος είχε ιδιαίτερη σχέση µε τα χρήµατα. Αν και εγώ ήµουν υπεύθυνη για το κλείσιµο του ταµείου, εκείνος έπαιρνε τα έσοδα και τα κατέθετε σε προσωπικούς του λογαριασµούς στους οποίους εκ των υστέρων πληροφορήθηκα ότι έβαζε συνδικαιούχους µέλη της πατρικής οικογένειάς του, έτερο µέρος αυτών έβαζε σε θυρίδες και τα υπόλοιπα σε σηµεία που µόνο εκείνος γνώριζε.

Έκτοτε έχω περάσει διά πυρός και σιδήρου. Η συµπεριφορά του είναι άκρως προσβλητική. Παρακρατεί προσωπικά µου πράγµατα, κοσµήµατα και τις οικονοµίες µου τις οποίες του είχα εµπιστευθεί λόγω capital controls και είχε φυλάξει εκείνος σε µέρος στο οποίο πλέον δεν έχω πρόσβαση. Αρνείται να µου αποδώσει και τα εµπορεύµατα της επιχείρησής µου, ενώ έχει προβεί και σε παράνοµες ενέργειες στο πλαίσιο των τραπεζικών συναλλαγών σε βάρος µου. Πρόσφατα διαπίστωσα ότι έχει αφαιρέσει τόσο από δικό µου όσο και από τον κοινό µας λογαριασµό ποσό ύψους 60.000 ευρώ χωρίς να µε ενηµερώσει».

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε για ακόμα μια πτυχή της σχέσης τους εισχωρώντας σε πιο προσωπικές τους πτυχές. «Μου έλεγε ότι είμαι παραπάνω βαριά από όσο πρέπει, περισσότερο ψηλή από όσο πρέπει ότι δεν προσέχω τον εαυτό μου, ότι δεν του άρεσαν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του προσώπου μου».

Exit mobile version