Κικίλιας γάμος: Ο υποψήφιος βουλευτής προβάρει το κοστούμι και η Μπαλατσινού σχολιάζει

LIFESTYLE

Κικίλιας γάμος: Ο υποψήφιος βουλευτής προβάρει το κοστούμι και η Μπαλατσινού σχολιάζει

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Κικίλιας γάμος: Την Κυριακή 16 Ιουνίου, Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού παντρεύονται.

13.06.2019 | 11:17

Κικίλιας γάμος: Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκονται η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας για τον γάμο τους.  Το ζευγάρι θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου σε λίγες ημέρες εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό στις 16 Ιουνίου. Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας, που έκαναν την έκπληξη με την αναγγελία του γάμου τους, φέρεται να δυσκολεύτηκαν σχετικά με την ημερομηνία, ωστόσο, βρήκαν την κατάλληλη καθώς θέλησαν να αποφύγουν το Σάββατο και έτσι θεώρησαν ιδανική ημερομηνία μία ημέρα πριν του Αγίου Πνεύματος. Πριν λίγες ημέρες επισκέφθηκαν τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο προκειμένου να λάβει τις ευλογίες του για τον επικείμενο γάμο τους.

Ο ναός των Αγίων Ισιδώρων, που επέλεξαν Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας, είναι ένα μικρό εκκλησάκι χωμένο μέσα σε έναν βράχο. Η μικρή εκκλησία διαθέτει προαύλιο με θέα ολόκληρη την Αθήνα, καθιστώντας το σημείο ιδανικό. Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι η δημοσιογράφος Εύα Αντωνοπούλου και ο σύζυγός της Παναγιώτης Αρκουμανέας αλλά και η Σοφία Τσουβελεκάκη, στενοί φίλοι του ζευγαριού.

Η Τζένη Μπαλατσινού ολοκλήρωσε το απόγευμα της Δευτέρας τις ετοιμασίες για το νυφικό της, που θα φέρει την υπογραφή της Μαρέβα Μητσοτάκη και τώρα είναι η σειρά του Βασίλη Κικίλια, για να προετοιμαστεί κατάλληλα. Ο υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία δημοσίευσε το απόγευμα της Τετάρτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία προβάρει το γαμπριάτικο κοστούμι του.  Στη φωτογραφία που ανέβασε ο Βασίλης Κικίλιας, φαίνεται ευδιάθετος να φορά το γαμπριάτικο κοστούμι του, ενώ στη λεζάντα έγραψε: «Άντε να ετοιμαζόμαστε…».

Η Τζένη Μπαλατσινού σχολίασε στη συνέχεια τη φωτογραφία του μέλλοντα συζύγου της.

Exit mobile version