Ντουράντ: Αισιόδοξο μήνυμα του παίκτη των Warriors από το κρεβάτι του πόνου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ντουράντ: Αισιόδοξο μήνυμα του παίκτη των Warriors από το κρεβάτι του πόνου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Ντουράντ: Ο 30χρονος δημοσίευσε φωτογραφία του αμέσως μετά την εγχείρηση στον αχίλλειο τένοντα

13.06.2019 | 16:49

Ντουράντ: Ένα μήνυμα αισιοδοξίας έστειλε στους συμπαίκτες του στους Warriors ο Κέβιν Ντουράντ, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος περνάει δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο. Ο 30χρονος σούπερ σταρ του NBA είχε αγωνιστεί πριν από μερικές μέρες τραυματίας στον πέμπτο τελικό με συνέπεια να επιδεινωθεί η κατάσταση του ποδιού του. Με την ανάρτησή του επιβεβαίωσε ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, μετά τη ρήξη αχιλλείου τένοντα που υπέστη, όπως εξάλλου είχε ακουστεί. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένουμε αρκετούς μήνες για την επιστροφή του στο παρκέ.

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του από το κρεβάτι του πόνου, ο Ντουράντ εξέφρασε την σιγουριά του ότι τα αδέρφια του θα βγουν νικητές στο «Game 6». Παρά την ταλαιπωρημένη του όψη στην φωτογραφία, ο Ντουράντ δεν χάνει στιγμή το κουράγιο του. «Τι κάνετε; Ήθελα να σας ενημερώσω: Έπαθα όντως ρήξη αχιλλείου. Η επέμβαση έγινε σήμερα και ήταν πετυχημένη» γράφει στην ανάρτησή του ο παίκτης. «Ο δρόμος για την επιστροφή μου αρχίζει τώρα! Έχω την οικογένεια και τους αγαπημένους μου στο πλευρό μου και ειλικρινά εκτιμάμε όλα τα μηνύματα στήριξης που μας έχετε στείλει», γράφει ο 30χρονος.

 

Και συμπληρώνει: «Όπως είπα και την Δευτέρα, πονάω πολύ, αλλά είμαι καλά. Το μπάσκετ είναι η μεγαλύτερη αγάπη μου κι ήθελα να είμαι στο παρκέ εκείνο το βράδυ επειδή αυτό κάνω»

«Ήθελα να βοηθήσω την ομάδα μου στο δρόμο για το three peat. Πήγαν έτσι τα πράγματα στον αγώνα και είμαι περήφανος που έδωσα ό,τι μπορούσα κι είμαι περήφανος που τα αδέρφια μου πήραν τη νίκη. Θα είναι ένα ταξίδι, αλλά είμαι φτιαγμένος γι’ αυτό. Είμαι παίκτης. Ξέρω πως τα αδέρφια μου μπορούν να πάρουν το Game 6 και θα ζητωκραυγάζω με όλους τους φιλάθλους μόλις το κάνουν».

Exit mobile version