Frozen 2: Κυκλοφόρησε το επικό trailer – Ποιο σκοτεινό μυστικό από το παρελθόν θα ανακαλύψει η Έλσα;

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Frozen 2: Κυκλοφόρησε το επικό trailer – Ποιο σκοτεινό μυστικό από το παρελθόν θα ανακαλύψει η Έλσα;

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Frozen 2: Μετά από ένα αρκετά ασαφές teaser, το πρώτο επίσημο trailer «ρίχνει φως» στην πλοκή

12.06.2019 | 16:45

Frozen 2: Έξι χρόνια από τότε που η Έλσα, η Άννα και η παρέα τους έκλεψαν την καρδιά των κοριτσιών ανά την υφήλιο, το Frozen 2 έρχεται να συνεχίσει την σαγηνευτική ιστορία τους. Η Disney μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer για το πολυαναμενόμενο σίκουελ του Frozen, της πιο επιτυχημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών. Η συνέχεια της ταινίας που το 2013 έσπασε κάθε ρεκόρ εισπράξεων και σάρωσε τα βραβεία, επαναφέρει τις Κρίστεν Μπελ και Ιντίνα Μένζελ ως Άννα και Έλσα σε μια νέα αλλά πιο σκοτεινή περιπέτεια.

Η Έλσα, η Άννα, ο Όλαφ και ο Κριστόφ μπαίνουν σε νέους μπελάδες, μακριά από το Αρεντέλ. Και ενώ το teaser τρέιλερ που είχε κυκλοφορήσει στις αρχές Φεβρουαρίου δεν αποκάλυπτε πολλά πράγματα για την πλοκή, το πρώτο επίσημο τρέιλερ που κυκλοφόρησε την Τρίτη ρίχνει λίγο περισσότερο φως στο τι περιμένει τις δύο ηρωίδες. Σε αυτό αποκαλύπτεται πως η Ελσα θα ξεκινήσει ένα ταξίδι μακριά από το βασίλειό της, με στόχο να ανακαλύψει μυστικά του παρελθόντος. Μυστικά που θα την βοηθήσουν να καταλάβει πως απέκτησε τις υπερφυσικές δυνάμεις της. «Πάντοτε φοβόμασταν πως οι δυνάμεις της Ελσας ήταν κάτι που ο κόσμος δεν μπορούσε να αντέξει. Ας ελπίσουμε τώρα πως αυτές είναι αρκετές» ακούγεται να λέει το ξωτικό στις δύο αδερφές.

 

«Έλσα, το παρελθόν δεν είναι αυτό που φαίνεται. Πρέπει να βρεις την αλήθεια. Πήγαινε βόρεια, πέρα ​​από τα μαγικά μέρη, στο άγνωστο. Αλλά να προσέχεις», συμπληρώνει.

«Δεν θα αφήσω να της συμβεί κάτι», υπόσχεται η Άννα και οι δύο αδερφές μπαίνουν σε μία περιπέτεια που τις μεταφέρει μακριά από το βασίλειο του Αρεντέλ και πιθανόν να δώσει απαντήσεις στο τι συνέβη στους γονείς των δυο κοριτσιών.

Στο σίκουελ επιστρέφει η ίδια δημιουργική ομάδα, Τζένιφερ Λι και Κρις Μπακ στη σκηνοθεσία και Κρίστεν Άντερσον-Λόπεζ και Ρόμπερτ Λόπεζ στα τραγούδια. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 28 Νοεμβρίου.

 

Exit mobile version