Κόνι Μεταξά: Έβγαλε στη φόρα στο Instagram την ανήθικη πρόταση που δέχτηκε

LIFESTYLE

Κόνι Μεταξά: Έβγαλε στη φόρα στο Instagram την ανήθικη πρόταση που δέχτηκε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Κόνι Μεταξά: Εξοργισμένη η κόρη του Λευτέρη Πανταζή από όσα της έγραψε ο θρασύς άνδρας

12.06.2019 | 17:31

Κόνι Μεταξά: Στη λίστα των καλλονών της showbiz που δέχονται μέσω social media ανήθικες προτάσεις από αγνώστους μπήκε και η Κόνι Μεταξά. Όλο και πιο συχνά τελευταία ακούμε για «επιχειρηματίες» και «μάνατζερ» που προσεγγίζουν διάσημες κοπέλες μέσω των κοινωνικών δικτύων τους, για να τους προτείνουν να τους συνοδέψουν σε κάποιο ξενοδοχείο ή γιοτ, φυσικά με το αζημίωτο και χωρίς το ραντεβού να έχει καμία σχέση με δουλειά. Μία ανάλογη εμπειρία είχε και η Κόνι Μεταξά που αποφάσισε να δημοσιοποιήσει σε story στο Instagram αυτούσιο τον διάλογο που είχε με έναν άνδρα, ο οποίος της ζήτησε να περάσουν μαζί δύο μέρες και δύο νύχτες στη Μύκονο έναντι αμοιβής.

Στο story βλέπουμε τα πρώτα μηνύματα του άνδρα, ο οποίος ρωτά την Κόνι Μεταξά πόσο πάει η βραδιά, ενώ της ζητάει να τον ενημερώσει για τις παροχές και αν είναι διαθέσιμη. Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή εξοργίζεται και του απαντά σε αρκετά έντονο ύφος: «Τι ακριβώς ψάχνετε κύριε και θεωρήσατε ότι μπορώ να σας βοηθήσω; Μήπως θέλετε να μιλήσετε με τον δικηγόρο μου ή με τον πατέρα μου καλύτερα; Επίσης, θα ήθελα να πάρετε τηλέφωνο την μανούλα σας να την ενημερώσετε για την συμπεριφορά σας προς στο γυναικείο φύλο. Εκτός εάν αυτή ήταν που σας έμαθε να έχετε τόσο θράσος. Ευχαριστώ πολύ».

Ο διάλογος συνεχίστηκε, με την Κόνι να ξεσπά: «Εάν βγάλεις προκλητική φωτογραφία σε θεωρούν βίζιτα και αυτός ο “άντρας” μεγαλώνει παιδί». Τέλος, ανεβάζει μια σέξι φωτογραφία της, γράφοντας: «Δεν είμαι βίζιτα, αλλά αυτή η φωτογραφία μου αρέσει πολύ».

Κόνι Μεταξά: Μια σέξι και ακομπλεξάριστη παρουσία

Η επιτυχημένη influencer δημοσιεύει συχνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σέξι φωτογραφίες της, χωρίς να διστάζει μάλιστα να δείξει και τα «ελαττώματά» της. Πέρσι, η Κόνι είχε παραδεχτεί ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με τον τρόπο που βλέπει τον εαυτό της. «Δεν αγαπώ το σώμα μου, προσπαθώ πραγματικά σκληρά αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το κάνω» έγραψε πέρσι η Κόνι, κάνοντας επίσης γνωστό ότι έχει ταλαιπωρηθεί από διατροφικές διαταραχές.

«Δεν έχω διστάσει ξανά τόσο πολύ να δημοσιεύσω μια φωτογραφία. Πρέπει να παραδεχτώ ότι αισθάνομαι εξαιρετικά ντροπιασμένη γι ‘αυτό, αλλά θύμωσα που είμαι υποκρίτρια κι έτσι έπεισα τον εαυτό μου να το κάνω.

«Δεν αγαπώ το σώμα μου, προσπαθώ πραγματικά σκληρά, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το κάνω. Αντιμετώπισα διατροφικές διαταραχές για μεγάλο χρονικό διάστημα και έβλαψα σώμα και μυαλό. Ο λόγος για τον οποίο προτρέπω τους ανθρώπους να αρχίσουν να αγαπούν το σώμα τους δεν προέρχεται από μια θέση αυτοπεποίθησης, αλλά από μια θέση φόβου και ελπίδας ότι μέσω αυτών θα αρχίσω να αγαπάω τον εαυτό μου και ότι η δύναμή τους θα μου δώσει δύναμη. Έτσι δείχνουν τα οπίσθιά μου κυρίες και κύριοι, ελπίζω να σας αρέσουν».

Exit mobile version