Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βίντεο ΕΡΤ: Το Twitter “στολίζει” την Ακριβοπούλου – “Δυστυχώς για τη ΝΔ, την βλέπουν τρεις κι ο κούκος”
ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο ΕΡΤ: Το Twitter “στολίζει” την Ακριβοπούλου – “Δυστυχώς για τη ΝΔ, την βλέπουν τρεις κι ο κούκος”

Βίντεο ΕΡΤ: Το βίντεο με το τραγούδι ου Σταμάτη Κραουνάκη ήταν «ντυμένο» με πλάνα από διανομές τροφίμων, διαδηλώσεις ή και πολιτικούς αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ.

Βίντεο ΕΡΤ: Την έντονη αντίδραση των χρηστών του Twitter προκάλεσε το τραγικό βίντεο της ΕΡΤ, την οποία πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες, που μεταδόθηκε στην περιβόητη εκπομπή της Κατερίνας Ακριβοπούλου στην ΕΡΤ που προβλήθηκε μετά την απευθείας μετάδοση της ομιλίας Τσίπρα στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μέγαρο Μουσικής για την παρουσίαση του προεκλογικού προγράμματος του κόμματος. Το βίντεο με το τραγούδι ου Σταμάτη Κραουνάκη «Ο Έλληνας», σε ερμηνεία της Άννας Παναγιωτοπούλου, ήταν «ντυμένο» με πλάνα από διανομές τροφίμων, διαδηλώσεις ή και πολιτικούς αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ, με τους συντελεστές της εκπομπής και την ΕΡΤ να δείχνουν τι πιστεύουν πώς πρόκειται να γίνουν μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου και την ήττα του Αλέξη Τσίπρα.

«Ντροπή», «αισχρή προπαγάνδα», «πιο φανατισμένη ΣΥΡΙΖΑΙΑ δεν υπάρχει», «θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί» είναι μερικά από τα σχόλια των χρηστών του Twitter για την Κατερίνα Ακριβοπούλου ενώ δεν λείπουν και τα ειρωνικά σχόλια που ζητούν από την ΕΡΤ να… διατηρήσει την εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» καθώς έτσι ενισχύει τη Νέα Δημοκρατία. Από την πλευρά της η Κατερίνα Ακριβοπούλου στην έναρξη της εκπομπής της το βράδυ της Τρίτης επέλεξε να επιτεθεί στα Μέσα Ενημέρωσης που πρόβαλαν και καυτηρίασαν το ανεκδιήγητο βίντεο χωρίς καμία διάθεση να απολογηθεί για ό,τι παρουσίασε μέσω της κρατικής ΕΡΤ.

Η απάντηση της Κατερίνας Ακριβοπούλου

«Κακός χαμός σήμερα στα φιλικά προς τη ΝΔ μέσα που χαρακτηρίζουν προπαγανδιστικό το βίντεο. Είναι τα ίδια μέσα που έχουν δώσει ρεσιτάλ fake news και που κόπτονται επιλεκτικά για τη δεοντολογία και εκεί είναι το θέμα. Είναι τα ίδια μέσα που ευτυχώς δεν έγραψαν κουβέντα για αναρτήσεις, τοποθετήσεις άλλων συναδέλφων, εδώ της ΕΡΤ, που έχουν το θάρρος και την παρρησία να καταφέρονται εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα» συνέχισε η Κατερίνα Ακριβοπούλου χαρακτηρίζοντας κατάκτηση το να μπορεί κάθε δημοσιογράφος να λέει τη γνώμη του. «Και καλά κάνουν οι δημοσιογράφοι σε όποιο μέσο κι αν είναι γιατί αυτό είναι ελευθερία γνώμης και άποψης κυρίως όταν την υπερασπίζεται κανείς με συνέπεια και συνέχεια και δεν αλλάζει μανδύα με όρους καιροσκοπισμού» είπε κλείνοντας το θέμα.

Έντονη αντίδραση από τον δημιουργό της Μαρίζας

Έντονη ήταν η αντίδραση του δημιουργού της μικρής γαϊδουρίτσας που «πρωταγωνίστησε» χωρίς την άδειά του στο προπαγανδιστικό βίντεο που έπαιξε η Κατερίνα Ακριβοπούλου στην εκπομπή της στην ΕΡΤ, καθώς η χρήση της έγινε μάλιστα χωρίς την άδειά του.  «ΑΙΣΧΟΣ! 😠 Δεν έδωσα την άδεια για την χρήση της ταινίας. Κάθε άλλο παρά πολιτικοποίηση θέλω για την Μαρίζα!» έγραψε στο προφίλ του στο Facebook ο Κωνσταντίνος Κρυστάλλης, δημιουργός της γαϊδουρίτσας που πρωταγωνιστεί στην ταινία μικρού μήκους «Μαρίζα» και η οποία έχει κερδίσει βραβεία.

https://twitter.com/rouliroulirouli/status/1138480219738824704?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1138480219738824704%7Ctwgr%5E393039363b74776565745f6d65646961&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fgreece%2Farticle%2F898921%2Foi-hristes-tou-twitter-stolizoun-tin-akrivopoulou-gia-tin-propaganda-meso-ert-dropi-na-paraitithei%2F

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις