Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Serial killer – Κύπρος: Βρέθηκε η 6χρονη Σιέρα, στη λίμνη Μεμί
ΕΛΛΑΔΑ

Serial killer – Κύπρος: Βρέθηκε η 6χρονη Σιέρα, στη λίμνη Μεμί

Serial killer - Κύπρος: Η σορός της 38χρονης μητέρας, είχε βρεθεί πρώτη στην ίδια λίμνη, στις 14 Απριλίου.

Serial killer – Κύπρος: Με δραματικό τρόπο έκλεισε προς το παρόν ο κύκλος της φρίκης, που άνοιξε με τις στυγερές δολοφονίες, ο ίλαρχος της Εθνοφρουράς Νίκος Μεταξάς.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Με δραματικό τρόπο έκλεισε προς το παρόν ο κύκλος της φρίκης με δράστη τον σήριαλ Κίλερ Νίκο Μεταξά, τον 35χρονο ίλαρχο της εθνοφρουράς στην Κύπρο, ο οποίος έχει ομολογήσει επτά στυγερές δολοφονίες αλλοδαπών γυναικών και των μικρών κοριτσιών δύο εξ αυτών.

Στη λίμνη Μεμί, οι δύτες οι οποίοι έδιναν μαζί με τους πυροσβέστες της Κύπρου τιτάνιο αγώνα για να βρουν την τελευταία σορό που αναζητούσαν, ανέσυραν από το βυθό την 6χρονη Σιέρα, κόρη της Μαίρυ Ρόουζ.

Η σορός της μητέρας της, είχε βρεθεί στις 14 Απριλίου

Η σορός της 38χρονης μητέρας από τις Φιλιππίνες, που έπεσε θύμα στυγερής δολοφονίας μαζί με το κορίτσι της, από τα χέρια του “ιλάρχου του θανάτου”, είχε βρεθεί πρώτη στην ίδια λίμνη, στις 14 Απριλίου.

Η τυχαία ανεύρεση της σορού της Μαίρης Ρόουζ, στάθηκε και η  αφετηρία για να ξετυλιχθεί το κουβάρι της φρικτής υπόθεσης, που συγκλονίζει Κύπρο, Ελλάδα αλλά και άλλες χώρες του κόσμου.

Έφταναν σε αδιέξοδο

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνδρες των συνεργείων που είχαν ερευνήσει τη λίμνη πιθαμή προς πιθαμή, έφθαναν συνεχώς σε αδιέξοδο.

Γνώριζαν ότι τη μικρή Σιέρα όπως και τη μητέρα της ο Μεταξάς δεν της είχε τοποθετήσει σε βαλίτσα, όπως άλλα θύματα που βρέθηκαν καταποντισμένα στην Κόκκινη λίμνη.

Με τσιμεντομπλόκ βάρους 7 – 10 κιλών

Έψαχναν σορό, τυλιγμένη με σεντόνι και με δεμένα τσιμεντομπλόκ, βάρους επτά έως δέκα κιλών τα οποία έκαναν τον καθ ομολογία δολοφόνο των γυναικών να είναι ήσυχος ότι θα μείνουν ως μυστικό στο βάθος της λίμνης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι υπεύθυνοι των ερευνών ζήτησαν να οδηγηθεί ο Νίκος Μεταξάς στη λίμνη και να κάνει στη σκηνή εκ νέου υπόδειξη για το σημείο όπου έριξε στα τοξικά νερά τη μικρούλα, νεκρή.

Μεταφέρθηκε ο Μεταξάς στη λίμνη

Ο κρατούμενος μεταφέρθηκε στο σημείο, έκανε νέες υποδείξεις και πράγματι οι δύτες που βούτηξαν στο νέο σημείο που έδειξε, βρήκαν κοντά στην όχθη τη σορό της μικρούλας Σιέρα.

Η σορός του άτυχου κοριτσιού μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο όπου θα επιχειρηθεί να δοθεί μια απάντηση από τους ιατροδικαστές για το πως επήλθε ο θάνατός της.

Ισχυρίζεται ότι έκλαιγε και πνίγηκε

Ο ίδιος ο Μεταξάς, έχει πει ότι το κορίτσι έκλαιγε και πνίγηκε από αναρρόφηση υγρών, ενώ οι ανακριτές που χειρίζονται την πρωτοφανή για τα δεδομένα της Κύπρου υπόθεση, πιστεύουν ότι τη σκότωσε για να μην υπάρχει μάρτυρας της δολοφονίας της μητέρας.

Έχουν εντοπιστεί επτά θύματα

Υπενθυμίζεται ότι έως τώρα έχουν εντοπιστεί επτά από τα θύματα του Μεταξά, τις δολοφονίες των οποίων έχει ομολογήσει, πλην της Σιέρα.

Υπενθυμίζεται ότι η ανεύρεση από Γερμανούς τουρίστες της σορού της Μαίρυς Ρόουζ στο μεταλλείο της λίμνης Μεμί στις 14 Απριλίου, άνοιξε το δρόμο για τον εντοπισμό του δολοφόνου.

Την παρακαλούσε να μην πάει στο ραντεβού

Μία φίλη της 38χρονης, αποκάλυψε στην αστυνομία ότι τη μοιραία νύχτα πριν από την εξαφάνιση, παρακαλούσε την 38χρονη να μην πάει να συναντήσει τον άνδρα που είχε γνωρίσει μέσω ίντερνετ.

Εκείνη της αποκάλυψε ότι επρόκειτο για έναν άνδρα 38 ετών, διαζευγμένο και καραφλό.

Για να παίξουν τα παιδιά

Της είπε επίσης ότι παίρνει μαζί τη μικρή Σιέρα γιατί της είχε πει ο άνδρας ότι ήθελε να παίξουν τα δυο παιδιά του μαζί της…

Τα στοιχεία που έδωσε για τον τρόπο επικοινωνίας και το υποκοριστικό που χρησιμοποιούσε ο άγνωστος τότε άνδρας, έθεσαν σε συναγερμό τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που έφθασε στην άκρη του νήματος Δύο άνδρες είχαν εντοπιστεί με αυτά τα χαρακτηριστικά.

Πώς προδόθηκε μπροστά στους ανακριτές

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του ιλάρχου, μόλις τους αντελήφθη επιχείρησε να καταπιεί την κάρτα SIM, ενέργεια με την οποία ομολόγησε εμμέσως πλην σαφώς ότι αυτός ήταν ο δολοφόνος της Ρόουζ και της Σιέρα. Και όχι μόνο…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις