Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Dead Can Dance – Ηρώδειο: Sold out τα εισιτήρια του άνω διαζώματος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Dead Can Dance – Ηρώδειο: Sold out τα εισιτήρια του άνω διαζώματος

Dead Can Dance - Ηρώδειο: Λίγα μόνο εισιτήρια έχουν μείνει στο Κάτω Διάζωμα για την πολυαναμενόμενη συναυλία

Dead Can Dance – Ηρώδειο: Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για την συναυλία των Dead Can Dance στο Ηρώδειο, την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019. Όπως έγινε σήμερα γνωστό, τα εισιτήρια του άνω διαζώματος, που ήταν και τα πιο οικονομικά, εξαντλήθηκαν. Για το κάτω διάζωμα στο Ηρώδειο απομένουν λιγοστά εισιτήρια, σε διάφορες κατηγορίες τιμών (Ζώνη Γ: 55 ευρώ, Ζώνη B: 60 ευρώ, Ζώνη A: 70 ευρώ, Διακεκριμένη Ζώνη Β: 100 ευρώ, Διακεκριμένη Ζώνη A: 125 ευρώ). Το δίδυμο των Brendan Perry και Lisa Gerrard θα βρεθεί στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού έχοντας μόλις τον περασμένο Νοέμβριο κυκλοφορήσει το «Dionysus», τον πλέον κατάλληλο δίσκο που θα μπορούσε να παρουσιάσει στον συγκεκριμένο χώρο, αλλά και τον πλέον κατάλληλο χώρο για να ακουστεί αυτός ο δίσκος.

Ένα album που πήρε δύο χρόνια για να δουλευτεί, διαμορφωθεί και ολοκληρωθεί σε ένα έργο επικών διαστάσεων, το «Dionysus» εξερευνά τον μύθο του αρχαίου Έλληνα θεού και όλα όσα ο μύθος αυτός συμβολίζει. Στη διάρκεια του σαραντάχρονου ταξιδιού τους, το αγαπημένο συγκρότημα από την Αυστραλία, έγινε γνωστό για τον ξεχωριστό του ήχο, που δημιουργεί ηχητικά τοπία με μαγευτική μεγαλοπρέπεια. Εμπνέεται από τη φύση και τις τοπικές μουσικές, από τους σαμάνους της Αφρικής μέχρι τους Κέλτες, αναδεικνύει τις λαϊκές μουσικές παραδόσεις της Ευρώπης – ιδιαίτερα τη μουσική του Μεσαίωνα και της Αναγέννησης – και συνδυάζει την ατμόσφαιρα της ambient pop και των world beat, με τους ψαλμούς και την art rock.

Dead Can Dance – Ηρώδειο: Τι θα μας παρουσιάσουν σε αυτήν τους την επίσκεψη

Οι Dead Can Dance θα παρουσιάσουν στο αθηναϊκό κοινό ένα πολύ ξεχωριστό set list. Το θρυλικό δίδυμο των Brendan Perry και Lisa Gerrard στη συναυλία στο Ηρώδειο θα συμπεριλάβει κομμάτια που δεν έχει παίξει ποτέ ξανά ζωντανά στη σκηνή, αλλά και κομμάτια από τις πρώτες δεκαετίες της πορείας του, που τώρα θα τα ερμηνεύσει με νέες μουσικές φόρμες, δίνοντας την ευκαιρία και στους νεότερους φίλους του να μυηθούν στον κόσμο των Dead Can Dance.

Για τους Dead Can Dance, η Ελλάδα είναι ένας τόπος ξεχωριστός, κάτι που αποδεικνύεται όχι μόνο από την επιλογή της θεματολογίας τους αλλά και από τους τίτλους πολλών άλμπουμ τους.

Επιστρέφουν λοιπόν στον τόπο που γέννησε την τραγωδία για να παρουσιάσουν τον ιερό θεό της, τον Διόνυσο (Dionysus, 2018). Μόλις λίγα μέτρα πιο πάνω από το θέατρό του!

Η προπώληση συνεχίζεται από τα ΕΠΙΣΗΜΑ σημεία προπώλησης

Δίκτυο ticketmaster.gr

Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 8938 112 (Δευτ. – Κυρ.: 09:00 – 21:00)
Εκδοτήρια Ελληνικού Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου)
Public Stores

Την 1η Ιουλίου οι Dead Can Dance θα εμφανιστούν KAI στη Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Γης.

Προπώληση: 38 ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα
www.viva.gr

www.public.gr

και στα Seven Spots, Reload, Ευρυπίδης, Media Markt.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις