Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Εξαγγελίες Τσίπρα: Σκληρή επίθεση από η ΝΔ – “Όσα ψέματα κι αν πει, δεν πείθει”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξαγγελίες Τσίπρα: Σκληρή επίθεση από η ΝΔ – “Όσα ψέματα κι αν πει, δεν πείθει”

Εξαγγελίες Τσίπρα: Η πρωτοφανής παροχολογία Τσίπρα, προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Πειραιώς.

Εξαγγελίες Τσίπρα: Σκληρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας τις νέες εξαγγελίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο κ. Τσίπρας και 4-5 υπουργοί του επιχείρησαν σήμερα, σε πανελλήνια μετάδοση, να πείσουν τους Έλληνες ότι εδώ και 4,5 χρόνια ζούσαν σε μια άλλη χώρα» ανέφερε η ΝΔ. Πρόσθεσε δε πως «δυστυχώς για τους ίδιους, οι Έλληνες ήταν εδώ αυτά τα χρόνια και στις 26 Μαΐου επέβαλαν με την ψήφο τους τις πρόωρες εθνικές εκλογές».

Μάλιστα η ΝΔ με αφορμή την προκήρυξη των πρόωρων εκλογών, επισημαίνει ότι «ο κ. Τσίπρας είναι πια και επισήμως ένας απερχόμενος πρωθυπουργός. Όσα νέα ψέματα κι αν πει κι όσα σχέδια κι αν υποσχεθεί δεν πείθει πια κανέναν». Τέλος, η Πειραιώς δεν παραλείπει να σχολιάσει «το γεγονός ότι το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ αντί ειδήσεων, μετέδωσε σήμερα (χθες) το σύνολο της προεκλογικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ» υπογραμμίζοντας ότι «θα μνημονεύεται ως μνημείο δημοσιογραφικής ντροπής για τη δημόσια τηλεόραση».

Χθες, ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το δεύτερο σποτ της Νέας Δημοκρατίας με τίτλο «ένα καλύτερο μέλλον- για να μείνουν τα παιδιά μας εδώ. Και να γυρίσουν αυτά που έφυγαν». «Το πρώτο βήμα έγινε. Τώρα είναι η ώρα να κάνουμε την Ελλάδα και πάλι μια χώρα που δίνει ευκαιρίες, να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους για να μείνουν τα παιδιά μας εδώ και να γυρίσουν τα παιδιά που έφυγαν, για να ζήσουν τα παιδιά όλων των Ελλήνων καλύτερα από τους γονείς τους», αναφέρει το νέο σποτ και καταλήγει με το σύνθημα «Ενωμένοι μπορούμε”.

Νέα Δημοκρατία: Το νέο σποτ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις