alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζορτζ Κλούνεϊ – παιδιά: “Δεν πίστευα ότι θα γίνω πατέρας, μέχρι που ήρθε η Αμάλ”
LIFESTYLE

Τζορτζ Κλούνεϊ – παιδιά: “Δεν πίστευα ότι θα γίνω πατέρας, μέχρι που ήρθε η Αμάλ”

Τζορτζ Κλούνεϊ - παιδιά: Το διάσημο ζευγάρι διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του, ενώ τα παιδάκια τους ολοκλήρωσαν την αγάπη και την ευτυχία τους.

Τζορτζ Κλούνεϊ – παιδιά: Στην εξομολόγηση ότι δεν περίμενε να γίνει πατέρας και οικογενειάρχης προχώρησε ο Τζορτζ Κλούνεϊ αποδίδοντας την εξέλιξη αυτή στην εμφάνιση της Αμάλ στη ζωή του. «Πηγαίνω όπου με πάει η ζωή μου και ο κόσμος. Δεν περίμενα να αποκτήσω παιδιά και μια σύζυγο σε αυτό το σημείο της ζωής μου και τότε εμφανίστηκε η Αμάλ. Οπότε όλα άλλαξαν για μένα με έναν σημαντικά όμορφο και αναπάντεχο τρόπο» δήλωσε στo Sky News με αφορμή την επανεμφάνισή του σε τηλεοπτική σειρά, στο Catch 22 που θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Ιουνίου στο Channel 4.

«Πάντα ήμουν πολύ εργατικός και σε αυτό πίστευα πολύ. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα ευχόμουν να είχα κάνει διαφορετικά αλλά αν όλα καταλήγουν εδώ, τότε μάλλον ήταν απαραίτητα» πρόσθεσε με φιλοσοφική διάθεση. Ο Κλούνεϊ παντρεύτηκε την Αμάλ Αλαμουντίν το 2015 και τρία χρόνια αργότερα απέκτησαν δίδυμα, τον Αλεξάντερ και την Έλλα. Η σειρά στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο Κλούνεϊ αφορά την ιστορία του πιλότου Τζον Γιοσάριαν (Υο-Υο) που υπηρέτησε σε βομβαρδιστικό Β-25 κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Ο Κλούνεϊ υποδύεται στη σειρά τον παθιασμένο με τις παρελάσεις λοχαγό Σάισκοπφ.

Η πρώτη φωτογραφία, που οδήγησε το ζευγάρι στο να κινηθεί νομικά

Από τη συνέντευξη του Κλούνεϊ δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι αναφορές για τον Ντόναλντ Τραμπ για τον οποίο λέει ότι «είναι 74 ετών και εύχεται να ήμασταν ακόμα στη δεκαετία του ’50, πράγμα που ήταν καλό αν ήσουν λευκός. Ένα κομμάτι της βασικής ιδέας του Catch-22 αφορά τους μεγάλους σε ηλικία λευκούς ανθρώπους που λαμβάνουν αποφάσεις για τις οποίες πεθαίνουν οι νεώτεροι. Και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να συζητάμε πάντα».

Catch-22 Teaser (Official)

Η σκληρή απαγόρευση της Αμάλ στον Τζόρτζ Κλούνεϊ

Το καλοκαίρι του 2018 ο Τζορτζ Κλούνεϊ είχε στην Ιταλία ένα τροχαίο ατύχημα, καθώς τον χτύπησε αυτοκίνητο ενώ οδηγούσε ένα σκούτερ κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας του «Catch-22». Λόγω της σφοδρής σύγκρουσης χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ όπως έγινε αργότερα γνωστό ο ηθοποιός δεν ήταν υπεύθυνος για το ατύχημα, αφού ο οδηγός του άλλου οχήματος παραβίασε τον κώδικα κυκλοφορίας.

Κι ενώ ο Τζόρτζ Κλούνεϊ γλίτωσε τα μπλεξίματα με την δικαιοσύνη, η συνέχεια που ακολούθησε στο σπίτι δεν ήταν και ό,τι καλύτερο θα περίμενε ο σταρ του Χόλιγουντ. Τότε είχαν ακουστεί φήμες για τη σχέση του με την σύζυγό του, την Αμάλ, και τους όρους που του έθεσε σχετικά με τη μηχανή και την πρόθεσή της μέχρι και να χωρίσουν, αν συνέχιζε να οδηγεί μηχανή. Ο 57χρονος σήμερα Τζορτζ Κλούνεϊ, τελικά, επιβεβαίωσε ένα κομμάτι από αυτές τις φήμες, σε πρόσφατη συνέντευξή του.

«Δεν μου επιτρέπεται να ανεβώ πάλι σε μηχανή. Είχα ένα πολύ άσχημο ατύχημα. Χτύπησα ένα τύπο τρέχοντας με 70 μίλια ανά ώρα (110 χλμ περίπου), χτύπησα και τέλος για μένα οι μηχανές. Το ίδιο και ο φίλος μου Grand. Τα κάναμε θάλασσα και οι γυναίκες μας, μας είπαν πως δεν θα ανεβούμε ποτέ πια σε μηχανή».