Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Τσιτσιπάς – Tesla: Ο Έλληνας τενίστας πήρε το αμάξι των ονείρων του και… τρελάθηκε (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τσιτσιπάς – Tesla: Ο Έλληνας τενίστας πήρε το αμάξι των ονείρων του και… τρελάθηκε (vid)

Τσιτσιπάς - Tesla: «Περίμενα μήνες γι' αυτό» ακούγεται να λέει στο βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στο YouTube

Τσιτσιπάς – Tesla: Ένα εντυπωσιακό Tesla Model 3 αποφάσισε να χαρίσει στον εαυτό του ο Στέφανος Τσιτσιπάς, και η αντίδρασή του όταν παραλαμβάνει το «δώρο» του είναι πραγματικά απολαυστική. Ο Έλληνας τενίστας έχει δει τους τελευταίους μήνες τα έσοδά του να αυξάνονται κατακόρυφα, δεδομένων των πρόσφατων επιτυχιών του στο κορτ. Έτσι αποφάσισε να το γιορτάζει με μια αρκετά μεγάλη αγορά, που όπως μπορεί κανείς να δει στο βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στο YouTube, τον έκανε απίστευτα ευτυχισμένο. Στο vlog που ανέβασε στον λογαριασμό του, ο χαρισματικός Τσιτσιπάς χαίρεται σαν μικρό παιδί αντικρίζοντας το αμάξι, με το χαμόγελό του να είναι πιο πλατύ κι από τότε που νίκησε τον Φέντερερ, στο Australian Open 2019.

Επιθεωρώντας το αμάξι, που παραδέχεται ότι περίμενε μήνες, ο Έλληνας  τενίστας φαίνεται ανήμπορος να πιστέψει τη χωρητικότητα του χώρου αποσκευών, όπως επίσης και το γεγονός πως το αυτοκίνητο ανοίγει μέσω της επαφής με ένα κλειδί – τύπου κάρτας. Όταν μπαίνει στο αμάξι για να διανύσει τα πρώτα του χιλιόμετρα ως συνοδηγός, η επιτάχυνση του αυτοκινήτου τον αφήνει με το… στόμα ανοιχτό, ενώ η χαρά του αποτυπώνεται εύγλωττα στις κραυγές ενθουσιασμού που «βγάζει»! Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε μάλιστα και το… όνομα του αμαξιού, , αφού όπως ενημέρωσε, θα το φωνάζει «Τζούλιους». «Είμαι περήφανος που είμαι ιδιοκτήτης ενός Tesla, που αποτελώ μέρος αυτού του εγχειρήματος και αυτής της ιδέας, έτσι ώστε να συνεισφέρω στην προσπάθεια διάσωσης του πλανήτη. Αυτό το αυτοκίνητο είναι απλά απίστευτο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Τσιτσιπάς, εμφανώς γοητευμένος από το καινούριο του απόκτημα.

 

 

Τσιτσιπάς – Tesla: Τι προσφέρει το Tesla Model 3

To Tesla Model 3 είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο με δύο ανεξάρτητους ηλεκτροκινητήρες, τετρακίνητο, κάνει το 0-100 χλμ/ώρα σε 3,4 δευτερόλεπτα, έχει αυτονομία 530 χλμ και φυσικά έχει τη δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης. Όσο για την τιμή του αυτή είναι στα 55.000 δολάρια, δηλ. 48.000 ευρώ.

Το Model 3 ήταν το ηλεκτρικό όχημα πολυτελείας με τις περισσότερες πωλήσεις το 2018 στις ΗΠΑ.

Ο Ελον Μασκ έχει δηλώσει επανειλημμένως πως εναποθέτει τις ελπίδες του για την ανάκαμψη της Tesla στις πωλήσεις του Model 3 σε Ευρώπη και Κίνα, τη μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτων παγκοσμίως. «Η αγορά των σεντάν μεσαίου μεγέθους στην Ευρώπη είναι υπερδιπλάσια σε σύγκριση με την αμερικανική αγορά», σύμφωνα με επιστολή της Tesla στους μετόχους.

Στην Κίνα μάλιστα, η αμερικανική εταιρεία πρόκειται να κατασκευάσει νέα μονάδα παραγωγής, αφού στόχος της είναι να μειώσει το κόστος ορισμένων μοντέλων και να αυξήσει τον ρυθμό παραγωγής.

Απώτερος σκοπός της Tesla είναι η διάθεση των αυτοκινήτων της σε όλες τις αγορές του κόσμου και, επομένως, η προσέλκυση περισσότερων ενδιαφερόμενων αγοραστών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις