Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Raptors – Warriors: Οι «Πολεμιστές» κατάφεραν να παραμείνουν ζωντανοί στους τελικούς
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Raptors – Warriors: Οι «Πολεμιστές» κατάφεραν να παραμείνουν ζωντανοί στους τελικούς

Raptors - Warriors: Στα τελευταία συναρπαστικά λεπτά έκαναν το break

Raptors – Warriors: Μία τεράστια νίκη επί των Raptors σημείωσαν οι Warriors με 106-105 μέσα στο Τορόντο. Η επικράτησή τους μετά από ένα παιχνίδι που έκοβε κυριολεκτικά την ανάσα, και κορυφώθηκε με ένα συγκλονιστικό φινάλε, σημαίνει ότι μείωσαν σε 3-2 νίκες την σειρά,  καταφέρνοντας να μείνουν ζωντανοί στους τελικούς. Μέσα στα τελευταία λεπτά του αγώνα, οι πρωταθλητές έδειξαν τεράστια ψυχικά αποθέματα, μετατρέποντας αρχικά το 103-97 σε 103-106 με τρία σερί τρίποντα, για να ακολουθήσει έκτοτε μία τρομερή αλληλουχία φάσεων ώσπου να φτάσουν στη νίκη.

Από τους Warriors, οι Κάρι-Τόμπσον φύλαγαν τα μεγάλα σουτ στο τέλος και πέτυχαν το break. Οι Raptors δεν μπόρεσαν να γράψουν ιστορία, αφού το Γκόλντεν Στέιτ είχε τους Splash Brothers να… καθαρίσουν. Tη μεγάλη νίκη επισκίασε ο τραυματισμός του Ντουράντ, με τον GM της ομάδας να τονίζει πως έχει πρόβλημα στον αχίλλειο. Οι Warriors περιμένουν να μάθουν τα νέα για τον Ντουράντ που χτύπησε ξανά στο δεξί πόδι και αποχώρησε με προστατευτική μπότα από το γήπεδο.

Για τους νικητές Warriors 31 με 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ είχε ο Κάρι, 26 με 7/13 τρίποντα μέτρησε ο Τόμπσον και 14 είχε ο Κάζινς που έδωσε σημαντικές λύσεις. Την ομάδα του βοήθησε πολύ και ο Ιγκουντάλα, ο οποίος έπαιξε εξαιρετική άμυνα πάνω στον Λέοναρντ για τρεις περιόδους και τον υποχρέωσε σε 9/24 σουτ. Στους Raptors Στον αντίποδα ο Λέοναρντ πήγε να πάρει μόνος του το ματς στο τέλος, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Είχε 26 με 12 ριμπάουντ, 18 πρόσθεσε ο Λάουρι, 17 ο Γκασόλ, 15 ο Ιμπάκα, ενώ ο Σιάκαμ τελείωσε με 12.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις