Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ιντέγε – Άρης: Η μεγάλη μεταγραφή, είναι γεγονός – Έρχεται Ελλάδα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ιντέγε – Άρης: Η μεγάλη μεταγραφή, είναι γεγονός – Έρχεται Ελλάδα

Ιντέγε - Άρης: Έτοιμος να ολοκληρώσει την υπέρβαση με την απόκτηση του Μπράουν Ιντέγε είναι ο Άρης, αφού όλα δείχνουν πως ο Νιγηριανός φορ θα αποδεχτεί την πρόταση των Κίτρινων.

Ιντέγε – Άρης: Η μεγάλη μεταγραφή του Άρη φαίνεται πως είναι γεγονός με τον Μπράουν Ιντέγε να έχει συμφωνήσει σε όλα.  Ο Νιγηριανός επιθετικός τα βρήκε σε όλα με τους «κίτρινους» και πλέον αναμένεται η άφιξη του στη Θεσσαλονίκη. Κατόπιν των επαφών που έγιναν το βράδυ της Δευτέρας με τον ίδιο και τους εκπροσώπους του, ο πρώην σέντερ φορ του Ολυμπιακού αποδέχθηκε την πρόταση ύψους περίπου 500.000 ευρώ που του κατατέθηκε. Έτσι, τις προσεχείς μέρες αναμένεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και ενεργοποιώντας τη συμφωνία με την ΠΑΕ, να γίνει και επίσημα παίκτης του Άρη.

«Δεν γνωρίζω πολλές λεπτομέρειες, διότι μιλούν πρώτα με τον ατζέντη μου. Το μόνο που γνωρίζω, είναι ότι ο Άρης με θέλει πολύ και το δείχνει. Θα δούμε τι θα γίνει», τόνισε χθες με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «Allaboutaris.com» ο Ιντέγε. « Μακάρι να φτάσουμε σε συμφωνία. Να προσεύχεται ο κόσμος να τα βρούμε, ώστε να τον δω από κοντά». Ο Ιντέγε, γνωστός από το απόλυτα πετυχημένο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό καθώς σε 81 αγώνες σημείωσε 32 γκολ και μοίρασε 11 ασίστ στη διετία 2015/17, είναι ελεύθερος έπειτα από τo πέρασμα του από την Κίνα.

Τον Ιανουάριο του 2017 υπέγραψε στην κινέζικη Τιανίν Τέντα συμβόλαιο διάρκειας έως και το καλοκαίρι του 2017 με αποδοχές περί των 3.5 εκατομμυρίων δολαρίων τον χρόνο. Ωστόσο, στο δεύτερο μισό της περιόδου 2017/18 αγωνίστηκε στη Μάλαγα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις