Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Εθνικές εκλογές 2019: Από την ΕΡΤ υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ η δημοσιογράφος Δώρα Αυγέρη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εθνικές εκλογές 2019: Από την ΕΡΤ υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ η δημοσιογράφος Δώρα Αυγέρη

Εθνικές εκλογές 2019: Η δημοσιογράφος Δώρα Αυγέρη αποχαιρέτησε την Παρασκευή το κοινό.

Εθνικές εκλογές 2019: Υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στην εκλογική περιφέρεια της Β’ Θεσσαλονίκης θα είναι στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοσιογράφος της ΕΡΤ3, Θεοδώρα Αυγέρη. Την πληροφορία για κάθοδο στις βουλευτικές εκλογές μετέδωσε το τοπικό μέσο της Βορείου Ελλάδας, makethess.gr, ενώ η απόφαση της δημοσιογράφου να κατέβει στην πολιτική επιβεβαιώνεται και από την αποχώρησή της από την πρωινή εκπομπή που παρουσίασε στην ΕΡΤ3. Η Δώρα Αυγέρη αποχαιρέτισε το μεσημέρι της Παρασκευής το τηλεοπτικό κοινό, λέγοντας πως δεν θα βρίσκεται στο στούντιο της Θεσσαλονίκης από τη Δευτέρα.

«Η δική μας επικοινωνία ολοκληρώνεται σήμερα, η εκπομπής “Επικοινωνία” όμως συνεχίζει κανονικά με τη δυναμική που είχε όλο αυτόν τον χρόνο» είπε χαρακτηριστικά η Δώρα Αυγέρη και πρόσθεσε: «Όσο για μας θα τα πούμε σε νέα πεδία, η επικοινωνία μας θα συνεχιστεί αλλιώς. Ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον, στηρίζουμε την ελπίδα. Βήμα πίσω. Γεια σας» είπε, χωρίς να αναφέρεται ξεκάθαρα στην υποψηφιότητά της με τον ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.

Η δημοσιογράφος καλωσόρισε το δίδυμο που θα την αντικαταστήσει στην εκπομπή της ΕΡΤ3 από σήμερα Δευτέρα. Στη θέση της, στο πρωινό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης θα καθίσουν ο Δημήτρης Κουγιουμτζόπουλος και η Χριστίνα Συμεωνίδου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις