Εμπάργκο ΣΚΑΪ ΣΥΡΙΖΑ: Προειδοποίηση Τσίπρα – Εκτός ψηφοδελτίων όποιος ξαναβγεί

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εμπάργκο ΣΚΑΪ ΣΥΡΙΖΑ: Προειδοποίηση Τσίπρα – Εκτός ψηφοδελτίων όποιος ξαναβγεί

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Εμπάργκο ΣΚΑΪ ΣΥΡΙΖΑ: Ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε μήνυμα στους υποψηφίους ως τελευταία προειδοποίηση ότι αν αγνοήσουν την απόφαση θέτουν τον εαυτό τους εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ.

10.06.2019 | 14:11

Εμπάργκο ΣΚΑΪ ΣΥΡΙΖΑ: Τελεσίγραφο στους βουλευτές του που σπάνε το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας, απειλώντας τους ότι όποιος συμμετάσχει σε εκπομπές του καναλιού τίθεται αυτομάτως εκτός των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό γράφει η «Εφημερίδα των Συντακτών», με αφορμή την οργή που υπήρξε στην Κουμουνδούρου, από την απόφαση δύο βουλευτών του κόμματος- του Δημήτρη Σεβαστάκη και του Σάκη Παπαδόπουλου- να σπάσουν το εμπάργκο και να συμμετάσχουν στις εκπομπές του καναλιού. Οι δύο βουλευτές μάλιστα φαίνεται ότι προειδοποιήθηκαν αρμοδίως, ότι αν το επαναλάβουν θα τεθούν εκτός κόμματος η εκτός ψηφοδελτίων.

Είχε προηγηθεί και η “παρουσία” της Ρένας Δούρου, παραμονές αυτοδιοικητικών εκλογών, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Σχολιάζοντας την πρωτοβουλία Σεβαστάκη, η «Εφημερίδα των Συντακτών» έκανε αμέσως λόγο για ένα ακόμα «παρατράγουδο» της λεγόμενης κομματικής πειθαρχίας. Και μπορεί για την περίπτωση της κυρίας Δούρου να μην είχε γίνει ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα, το δεύτερο όμως κρούσμα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ δείχνει ότι υπάρχουν ρωγμές στις κεντρικές αποφάσεις, οι οποίες δίνουν την εικόνα μιας ιδιότυπης «ανταρσίας» σε κάποια θέματα, επεσήμανε η φιλοκυβερνητική εφημερίδα.

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» σημειώνει σήμερα ότι στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής την Παρασκευή, στο “κρούσμα απειθαρχίας” των δυο βουλευτών αναφέρθηκε και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας. «Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο και αποτελούσε την τελευταία προειδοποίηση ότι όποιος αγνοεί την απόφαση αυτή, θέτει τον εαυτό του εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα. 

Υπενθυμίζεται πως ο βουλευτής Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Σεβαστάκης, «έσπασε» το εμπάργκο της Κουμουνδούρου στο κανάλι του Φαλήρου την Παρασκευή, όπου συμμετείχε σε πάνελ μαζί με τον Άδωνη Γεωργιάδη και τον Γιάννη Μανιάτη. Μέρες πριν και πρώτος από όλους, ο Σάκης Παπαδόπουλος αγνοώντας τις… προειδοποιήσεις, βγήκε στο κανάλι να σχολιάσει τα αποτελέσματα των εκλογών. Άφησε μάλιστα αιχμές για κυβερνητικούς καθώς είπε πως η ΣΥΡΙΖΑ τιμωρήθηκε από τον λαό για τις συμπεριφορές «ορισμένων στελεχών του». «Υπάρχουν συμπεριφορές που πλήγωσαν. Δεν θέλω να τις κατονομάσω γιατί δεν είναι δίκαιο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Exit mobile version