Τζώρτζογλου γάμος: Ο Αλκιβιάδης, μιλά για τον πατέρα του και τη Σοφία Μαριόλα (vid)

LIFESTYLE

Τζώρτζογλου γάμος: Ο Αλκιβιάδης, μιλά για τον πατέρα του και τη Σοφία Μαριόλα (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τζώρτζογλου γάμος: Ο γιος του Στράτου Τζώρτζογλου σχολιάζει τον γάμο του πατέρα του με την Σοφία Μαριόλα.

10.06.2019 | 13:31

Τζώρτζογλου γάμος: Καλεσμένος στην εκπομπή του Alpha «Happy Day» ήταν ο Στράτος Τζώρτζογλου, δύο ημέρες μετά τον γάμο του με τη Σοφία Μαριόλα. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στο γραφικό εκκλησάκι του Τίμιου Σταυρού στον Ακρωτήρι Χανίων. Ο ηθοποιός μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για όλα όσα έγιναν πριν και μετά το μυστήριο, ενώ προβλήθηκαν στον αέρα της εκπομπής και πλάνα από εκείνη την ημέρα. Στην κάμερα μίλησε και ο γιος του Στράτου Τζώρτζογλου, Αλκιβιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε στον πατέρα του με τρυφερά λόγια και εξέφρασε την άποψή του για τη Σοφία Μαριόλα.

Ο Αλκιβιάδης Τζώρτζογλου είπε: «Αισθάνομαι πολύ χαρά, πολλή αγάπη, ενθουσιασμό… Άξιζε να βρει μια γυναίκα που του ταιριάζει και πάνε πολύ καλά μαζί… Εύχομαι να είναι πάρα πολλά χρόνια αγαπημένοι…», είπε χαρακτηριστικά. Όσο για το πώς αισθάνεται ο ίδιος για τη νέα σύζυγο του πατέρα του, δήλωσε: «Ευτυχώς διάλεξε μια κοπέλα που την πάω πάρα πολύ…».

Με έναν παραδοσιακό γάμο στα Χανιά με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας και το ρομαντικό ξωκλήσι, ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα ένωσαν το απόγευμα του Σαββάτου τις ζωές τους, ανταλλάσσοντας μεταξύ τους όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Από νωρίς στον Ιερό Ναό του Τίμιου Σταυρού στο Ακρωτήρι των Χανίων, επικρατούσε το αδιαχώρητο, από φίλους και συγγενείς των νεόνυμφων, που βρέθηκαν στο πλευρό τους σε αυτή την όμορφη στιγμή της ζωής τους για να τους ευχηθούν. Ακολούθησε η δεξίωση στο μαγευτικό χώρο του Sea View Beach Bar Restaurant, όπου ο ιδιοκτήτης και Χανιώτης κουμπάρος του ζευγαριού, έδωσε το έναυσμα για το γαμήλιο γλέντι. Τραπέζια με το παραδοσιακό γαμοπίλαφο και άφθονα κρητικά εδέσματα, ντόπια ρακή και κρασί.

Το ζευγάρι έφτασε στη δεξίωση με έναν εντυπωσιακό χορό ενώ το καυτό φιλί του Στράτου Τζώρτζογλου στη νύφη έκλεψε τα φλας.

Exit mobile version