Αθήνα

°C

Κυριακή

01

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπεσίκτας – ιερόδουλες: Νεαροί ποδοσφαιριστές τις κάλεσαν σε ξενοδοχείο στη Ρόδο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπεσίκτας – ιερόδουλες: Νεαροί ποδοσφαιριστές τις κάλεσαν σε ξενοδοχείο στη Ρόδο

Μπεσίκτας - ιερόδουλες: Σάλος έχει προκληθεί στις τάξεις της Μπεσίκτας, μετά από δημοσίευμα της Bild.

Μπεσίκτας – ιερόδουλες: Τρομερές σκηνές φαίνεται ότι διαδραματίστηκαν στο ξενοδοχείο της Κ16 της Μπεσίκτας στην Ρόδο, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η γερμανική εφημερίδα Bild. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας, οι μικροί ποδοσφαιριστές της Μπεσίκτας βρίσκονταν στο ελληνικό νησί προκειμένου να συμμετάσχουν στο ποδοσφαιρικό τουρνουά «Cup of Rhodes Knights 2019». Ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται να ξέφυγαν αφού όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα οι γεννημένοι το 2003 ποδοσφαιριστές της τουρκικής ομάδας κάλεσαν ιερόδουλες στα δωμάτιά τους.

Σύμφωνα πάντα με την Bild, οι νεαροί αφού πέρασαν ένα όμορφο βράδυ μαζί με τις ιερόδουλες, δεν θέλησαν να τις αποχωριστούν και έτσι αποφάσισαν να φάνε και πρωινό μαζί τους. Όμως, τα όσα έκαναν, προφανώς κρυφά από τους ανθρώπους που τους επέβλεπαν, έγινα γρήγορα αντιληπτά και η… καμπάνα ήταν βαριά για όσους ενεπλάκησαν στο περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα άτομα που συμμετείχαν στο σκάνδαλο αποβλήθηκαν από την ομάδα. «Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι, τα γεγονότα αυτά δεν έχουν θέση στο χώρο του ποδοσφαίρου», δήλωσαν γονείς στη γερμανική εφημερίδα.

Το CNN Greece επικοινώνησε με τον υπεύθυνο του «Cup of Rhodes Knights 2019» Γιώργο Δανά, ο οποίος τόνισε ότι κανείς δεν άκουσε κάτι για το συγκεκριμένο περιστατικό και εφόσον ισχύει, το καταδικάζουν. Επιπλέον, πηγή που βρίσκεται δίπλα στην Μπεσίκτας δήλωσε στο CNN Greece ότι δεν έχει λάβει χώρα τέτοιο περιστατικό και αποδίδει το δημοσίευμα στις κακές σχέσεις που έχει η γερμανική εφημερίδα με την τουρκική ομάδα.  Όπως μάλιστα μας αναφέρει, σύντομα η Μπεσίκτας θα εκδώσει σχετική ανακοίνωση με την οποία θα διαψεύδει το δημοσίευμα. 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις