Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ρουσφέτια ΣΥΡΙΖΑ: “Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες” – Το σχόλιο Σιμορέλη (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρουσφέτια ΣΥΡΙΖΑ: “Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες” – Το σχόλιο Σιμορέλη (vid)

Ρουσφέτια ΣΥΡΙΖΑ: Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο δεν εμφανίζονται με διακριτικότητα μπροστά στα ρουσφέτια, αλλά προβαίνουν σε αδιανόητες δηλώσεις.

Ρουσφέτια ΣΥΡΙΖΑ:«Εντάξει, υπάρχουν κάποιοι που το φέραν αυτό… Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες». Αυτό ήταν το σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Σιμορέλη για το κύμα μαζικών τροπολογιών που έφεραν στη Βουλή υπουργοί και βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος. Ο βουλευτής Τρικάλων, μετά την απόλυτη συντριβή στις εκλογές, έσπευσε να δηλώσει δημόσια πως «δεν έχει τελειώσει το ματσάκι ακόμα», επιχειρώντας να πείσει ότι το κόμμα του έχει ελπίδες νίκης στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

«Αν μιλήσω με ποδοσφαιρικούς όρους, χάσαμε το πρώτο ημίχρονο αλλά δεν έχει τελειώσει το ματσάκι ακόμα. Δεν είναι όμως και εύκολη υπόθεση να το ανατρέψουμε, ξεκινάμε για τις εθνικές εκλογές από το μηδέν, όπου οι πολίτες πρέπει να κρίνουν τι κάναμε τα τελευταία χρόνια και να αποφασίσουν», είπε λίγες ημέρες πριν μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του.

Στην ίδια συνέντευξη ο κύριος Σιμορέλης έστρεψε τα βέλη του προς τον συνυποψήφιό του στα Τρίκαλα και επίσης βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλου που «έσπασε» το εμπάργκο του κόμματος στον ΣΚΑΙ και εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του σταθμού: «Με απόφαση του ίδιου του πρωθυπουργού κάνουμε εμπάργκο στον ΣΚΑΙ, γιατί καθημερινά βλέπαμε ότι λειτουργεί σαν γραφείο τύπου της ΝΔ. Κι εμένα με καλέσανε την προηγούμενη εβδομάδα αλλά δεν δέχθηκα να μιλήσω, γιατί σέβομαι την απόφαση του κόμματος και του πρωθυπουργού. Εγώ για λίγα λεπτά τηλεθέασης δεν θα δεχόμουνα ποτέ τον Γεωργιάδη και το Βορίδη να μου λένε μπράβο. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρόσβαλλα τον πρωθυπουργό για αυτά τα λίγα λεπτά τηλεθέασης», είπε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις