Vitaly: Η “βόμβα” του Champions League Wolanski, τρολάρει: “Πλέον μπορώ να πάρω σύνταξη στα 30”

ΚΟΣΜΟΣ

Vitaly: Η “βόμβα” του Champions League Wolanski, τρολάρει: “Πλέον μπορώ να πάρω σύνταξη στα 30”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Vitaly: Το «ντου» της Κίνσει Βολάνσκι, πέρα από το γέλιο και τον θαυμασμό για τις σέξι καμπύλες της, κρύβει και μια ιστορία αξίας 4 εκατ.

09.06.2019 | 14:33

Vitaly: Μέσα σε λίγα λεπτά, κατάφερε να γίνει διάσημη σε κάθε γωνιά (κυριολεκτικά) του πλανήτη. Η 22χρονη «σέξι εισβολέας» του τελικού του Champions League είδε τις μετοχές της να εκτοξεύονται τόσο πολύ, που μάλιστα, τρολάρει. Δηλώνει σε όλους ότι με αυτό που έκανε θα πάρει σύνταξη στα 30! Η Κίνσεϊ Βολάνσκι είναι η ξανθιά γυναίκα που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, κατά τη διάρκεια του τελικού του Champions League, φορώντας ένα άκρως προκλητικό μαγιό. Στόχος της, να προωθήσει την πορνογραφική ιστοσελίδα του συντρόφου της. Δεν περίμενε όμως ότι θα έβγαινε και η ίδια τόσο κερδισμένη από αυτό που έκανε.

Τι κι αν τη συνέλαβαν και πέρασε 5 ώρες στο κελί, μετά την εισβολή της στον τελικό του Champions League στη Μαδρίτη. Βγαίνοντας, διαπίστωσε ότι η φήμη της είχε εκτοξευθεί. Τι κι αν κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο 15.000 ευρώ, απλά… γελάει. Απόδειξη πως αδιαφορεί για όλα, το γεγονός ότι από 230.000 followers στο Instagram, πλέον έχει πάνω από 2 εκατομμύρια. «Μέχρι τα 30 μου σχεδιάζω να έχω βγάλει αρκετά χρήματα ώστε να συνταξιοδοτηθώ. Και η εισβολή στο Champions League θα με βοηθήσει σε αυτό», είπε στη Sun η Βολάνσκι, ενώ πρόσθεσε ότι σκοπεύει να κάνει κι άλλες τέτοιες εισβολές.

«Ξαφνικά, ήμουν διάσημη σε όλο τον κόσμο και δεχόμουν προσφορές για δουλειά. Δεν νομίζω ότι έκανα κάτι κακό, απλά διασκέδασα λίγο. Οι φίλαθλοι το λάτρεψαν, οι ποδοσφαιριστές το ίδιο. Ακόμη και στο αστυνομικό τμήμα μου ζητούσαν φωτογραφία. Η ανταπόκριση ήταν απίστευτη», δήλωσε για την εισβολή της. Βέβαια, δεν είχε πει τίποτα για τα σχέδιά της στον πατέρα της, που είναι αστυνομικός στο Λος Άντζελες.

«Ανακουφίστηκε που φορούσα μαγιό όταν το έκανα και δεν ήμουν εντελώς γυμνή», είπε για τον πατέρα της η 22χρονη, που υποστηρίζει ότι μετά την εισβολή στον τελικό, δέχθηκε τρυφερά μηνύματα από παίκτες της Λίβερπουλ, που κατέκτησε το Champions League. «Δεν θα αποκαλύψω ονόματα, αλλά κάποιοι παίκτες της Λίβερπουλ με φλέρταραν με μηνύματα. Ένας έστειλε καρδούλες και άλλος μου έγραψε ‘σε είδα στο παιχνίδι’. Δεν τους απάντησα γιατί έχω ήδη σύντροφο», είπε η Βολάνσκι.

Υπενθυμίζεται πως η ξανθιά Ρωσίδα εισβολέας του τελικού του Champions League το Wanda Metropolitano μεταξύ Λίβερπουλ και Τότεναμ (2-0), δέχθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ, επειδή παραβίασε τους κανονισμούς της UEFA. Επίσης, για διαφήμιση σελίδας περιεχομένου για ενήλικες που ανήκει στον φίλο της, αμφιλεγόμενο youtuber Βιτάλι Ζντορεβέτσκιφ, κλήθηκε να πληρώσει άλλα 10.000 ευρώ. Συνολικά, δηλαδή, η Κίνσεϊ Βολάνσκι θα πρέπει να πληρώσει 15.000 ευρώ, ένα πολύ μικρό χρηματικό ποσό αν λάβει κάποιος υπόψη τον οικονομικό αντίκτυπο που είχε το εγχείρημά της και ο οποίος εκτιμάται στα 3.500.000.

Exit mobile version