Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τραϊάνα Ανανία: Έβγαλε μάτια με τον έξαλλο χορό της στη Μύκονο (vid)
LIFESTYLE

Τραϊάνα Ανανία: Έβγαλε μάτια με τον έξαλλο χορό της στη Μύκονο (vid)

Τραϊάνα Ανανία: Είτε χορεύει μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες είτε στην ιδιωτική της ζωή, η Ανανία προκαλεί ταραχή.

Τραϊάνα Ανανία: Η Τραϊάνα Ανανία λατρεύει τον χορό και φροντίζει να το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Η ηθοποιός αυτή τη φορά έβαλε “φωτιά” σε μπαρ της Μυκόνου, με τους θαμώνες να μην μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω της. Η Τραϊάνα Ανανία βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Μύκονο και η κάμερα την απαθανάτισε στο μπαρ Baos στην Μικρή Βενετία να «χτυπιέται» στον ρυθμό της μουσικής. Ποιος θα ξεχάσει το καυτό τσιφτετέλι της πριν αρκετούς μήνες στην εκπομπή «Στην Υγεία μας», το οποίο έγινε viral; Το τρελό κούνημα της Τραϊάνας προκάλεσε σεισμό στο μαγαζί και ταραχή στους θαμώνες που είχαν καρφώσει τα μάτια τους πάνω της. Δείτε τον ξέφρενο χορό της στο βίντεο του Mykonos Live TV.

Τραϊάνα Ανανία: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της

Μετά από περίπου πέντε μήνες, η Τραϊάνα Ανανία και ο Γιώργος Γκροπάι, αποφάσισαν να το πάνε παρακάτω. Όπως είναι γνωστό, η ηθοποιός είναι ζευγάρι με τον με τον 20χρονο πρωταθλητή του kick boxing, Γιώργο Γκροπάι και μάλιστα έχει αρχίσει να μοιράζεται στιγμές τους στα social media.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life η γνωστή ηθοποιός και ο πρωταθλητής του kickboxing πρόσφατα πήραν και την απόφαση να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη. Το αγαπημένο ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτα του και μένει πλέον μαζί σε ένα όμορφο σπίτι στα Πετράλωνα, που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες και των δύο. Η Τραϊάνα Ανανία έμενε στην Αθήνα, ενώ ο σύντροφος της στο Βόλο. Αυτό άλλαξε και ο 20χρονος Γιώργος Γκροπάι αποφάσισε να έρθει κοντά στην αγαπημένη του. Η απόφαση για τη συγκατοίκηση ελήφθη από κοινού.

Επιστρέφει στην τηλεόραση η Τραϊάνα Ανανία;

Οι συντελεστές της καινούργιας κωμικής σειράς «Κρατάς μυστικό;», η οποία θα προβληθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο στον ALPHA, βρίσκονται στην τελική ευθεία για την συμπλήρωση του καστ των ηθοποιών. Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης Αντώνης Αγγελόπουλος, κάνει τις τελευταίες προσθήκες και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MYtv, θα συμμετέχει και η Τραϊάνα Ανανία, η οποία θα κρατήσει έναν ιδιαίτερο ρόλο έκπληξη. Για τη σειρά, έχουν ήδη κλείσει η Μαρία Καβογιάννη, ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης και η Ντορέττα Παπαδμητρίου.

Photos: gossiptv

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις