Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ζάρλας – τροχαίο: Οι τελευταίες φωτογραφίες – Χαρούμενος, γιορτάζει τα γενέθλιά του
ΕΛΛΑΔΑ

Ζάρλας – τροχαίο: Οι τελευταίες φωτογραφίες – Χαρούμενος, γιορτάζει τα γενέθλιά του

Ζάρλας - τροχαίο: Λίγο πριν το δυστύχημα που θα του κοστίσει τη ζωή, ποζάρει χαρούμενος για τα 28α γενέθλιά του.

Ζάρλας – τροχαίο: Οι τελευταίες φωτογραφίες του Πάνου Ζάρλα, ώρες πριν χάσει τη ζωή του στο φριχτό τροχαίο δυστύχημα της Λεωφόρου Συγγρού, έρχονται στο φως. Ο Πάνος Ζάρλας, όπως έχει γίνει γνωστό, πριν βρει το θάνατο στο τροχαίο με τη μηχανή του στη Συγγρού, διασκέδαζε με καλούς του φίλους και τη μητέρα του, καθώς είχε τα γενέθλιά του.  Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το showtimecy, ο Πάνος πέρασε τις τελευταίες του στιγμές ευτυχισμένος, στο πλευρό των πιο αγαπημένων του προσώπων, της μητέρας του Στέλλας Νικολάου αλλά και της Στέλλας Μιζεράκη, της συμπαίκτριάς του και συντρόφου του από το Power of Love.

Στις φωτογραφίες απεικονίζονται οι δυο τους αγκαλιασμένοι να μιλούν και να βλέπουν κάτι στο κινητό του Πάνου Ζάρλα με εκείνη να δείχνει πολύ χαρούμενη. Τραγική ειρωνεία η τούρτα που είχαν ετοιμάσει για τα γενέθλια του Πάνου Ζάρλα. Απεικόνιζε τον ίδιο πάνω στη μηχανή με την οποία λίγη ώρα αργότερα βρήκε τραγικό θάνατο. Βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής αποκαλύπτουν το πώς η μηχανή του για ώρα χτυπούσε πάνω στο διαχωριστικό διάζωμα. Η κηδεία του Πάνου Ζάρλα έγινε την περασμένη Τρίτη στο Μυτιλήνη, στο χωριό που μεγάλωσε. Στην τελευταία του κατοικία των συνόδευσαν συγγενείς και φίλοι, ανάμεσά τους και πολλοί συμπαίκτες του από το Power of Love.

Η τούρτα

Πάνος Ζάρλας: Το μήνυμα της πρώην συντρόφου του

Μια εβδομάδα μετά το θάνατό του, ένα ακόμη συγκινητικό μήνυμα έρχεται να προστεθεί σε όλα εκείνα τα μηνύματα πόνου των δικών του ανθρώπων. Σε νεαρή ηλικία ο Πάνος είχε ερωτευτεί ένα όμορφο κορίτσι, με το οποίο έζησε έναν μεγάλο έρωτα με ευτυχισμένες στιγμές, γεμάτες γέλια και σκέψεις για το μάλλον.

Η όμορφη Αναστασία, τρεις μέρες μετά την κηδεία, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες του έρωτα τους ενώ το μήνυμα της συγκλονίζει!«Η ζωή είναι ωραία, αλλά άδικη. Πάντα μου έλεγες ότι ήμουν η δύναμή σου και η ανάσα σου, τώρα χρειάζομαι να γίνεις η δική μου. Πόσο ωραία μάτια, πάντα. Ποτέ μην ξεχνάς, όταν υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Σε ευχαριστώ που μου χάρισες τον κόσμο. Θα σε συναντήσω σύντομα στον παράδεισο, σε παρακαλώ, κράτα μου μια θέση. Ξεκουράσου άγγελέ μου. Σε αγαπώ».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις